Nur_44 Bebegimi gece 8gibi yatiriyorum emziriyorm biraz pispis yapiorum uyutuyom sonra yarim saat sonra tekrar uyaniyor bu Boyle uykuya dalana kadar 4-5 kere tekrar ediyor direk uykuya dalmasi icin neler yapabilirim
midekoruyucu Nur_44 ben 5 gündür sabaha kadar oturuyorum, gündüz de uyumuyor doğru dürüst 😬 kafayı yemek üzereyim
Snowglobe Nur_44 aynı dediğiniz gibi. En başından beri Bi rutinimiz var ama asla direk dalmıyo. 4 5 kere kalkıyo. Hatta o kadar alışmışım ki uyanmadığı zaman bakıyorum Bi şey mi oldu duymadım mı nefes alıyo mu diye. 😂 Galiba kafayı yedim.
Sda16 Nur_44 gündüz uykuları nasıl? Çok yorgun olduğunda gündüz güzel uyumadığı zaman benim kızımda aynı şekilde en az 3 defada uyuyor
Cinar2021 Nur_44 benimde aynı gece saat başı kalkıyorum dişleri çok kaşındığı içinde huysuzda bu aralar
Nur_44 midekoruyucu gecede cok uyaniyor bizimki emiyor yatiyor gece gaz cikarmada zorlaniyoz biraz uyku agar basiyo
Nur_44 Snowglobe gecede cok uyaniyor bizimki emiyor yatiyor gece gaz cikarmada zorlaniyoz biraz uyku agar basiyo
1bebek1annee Nur_44 oğlum 5 ay 13 günlük çok ilginç bir şekilde birkaç gündür biz de öyleyiz. Tam uyudu diyorum odadan çıkıyorum maksimum yarım saat sonra uyanıyor sonra bi daha başa dönüyoruz.🤷🏻♀️