Mayasinba 1 aylık bebeğime hangi d vitamini kullanmalıyım ? Sağlık ocağının verdiği d vitamini çok kötü onu kullanmayın diyorlar önerileri alalım ?
PamirVefa Nil-ay hayır çok fazla 7 damla yada 10 damlaya tekabül ediyor bu markadan bir damla yeterli oluyor canım
Kaderlmc Nil-ay benim kızım da dört aylık bundan önce sağlık ocağının verdiğini kullandım ebe 3 damla demişti Oceanında kutusunu okuduğumda 1 fıs 3 Damla’ya tekabül ediyor yazıyor o yüzden bir fıs sıkıyorum ben
kuzey-21 Mayasinba coledan kullanıyorum tadıda çok güzel. Sağlık ocağının verdiği bebeğim de çok huzursuzluk yapmıştı. Coledandan memnunum ben
Nil-ay PamirVefa aaa öyle mi o zaman damla aparatı ile kullansam daha doğru olur direk fıst yapıyordum ben çok teşekkür ederim 🥰
PamirVefa Mayasinba ocean çok iyi fakat spreyi ve damlatma aparatı var bebek büyük olmadığı için bir damla aparatı ile yeterli
Mayasinba PamirVefa 1 aylık bebeğe kullanabilirmiyim peki bende ? Trendyol da yazdım satıcıya dediğiniz markanın malesef yazmışlar ama kullananlar var anlamadım