Mucizelerveanneleri Sürekli çeviriyorum ,uykusunda yine dönüyor ne yapacağımı şaşırdım varmı bu durumda olanlar
Omerasafannesi Mucizelerveanneleri benim bebegimde 6 aylik bende sırt üstü yatırıyorum fakat kendisi dönüyor kafasını sağa sola çevirip uyuyor merak etme canım o kendini kurtarır gece ara sıra kalk bak genede ama korkma
Dlrcem Mucizelerveanneleri doğdu doğalı yüzüstü yatırıyorum canım. Şuanda 8.ayımıza çok az bi zaman kaldı. Merak etme bırak nası rahat ediyosa öyle yatsın 😊
snysngn Mucizelerveanneleri 6 aydan sonra kendi kafasını tutabilirmiş yani yattgı yerde nefesini engelleyecek oyuncak çarşaf tülbent fln bırakmadıktan sonra bi problem olmaz benim kızımda yüzüstü yatıyo bi sıkıntı oldgunda aglıyo zaten dönmek istedginde fln buarada kızım 8 aylık ve nerdeyse 2 aydır böyle 😀
Mucizelerveanneleri AlminaDuru 6bitti canım ben düzeltiyorum o yüzüstü dönüyor uykuda☹️Tam dört oldu çevirdiğim gece ne yapıcam
AlminaDuru Mucizelerveanneleri Bence bi sıkıntı olmaz. Yatagın sert olması önemli diye biliyorum burnunun gömülmemesi için
Yusra34 Mucizelerveanneleri Neden çeviriyorsunuz ki? Benim kızım 3 aylıkken döndü o gün bugündür yüz üstü yatıyor 😊 1 yasında
yasmina Niye çocuğu sürekli çevirip rahatını bozuyosunuz. Kendi dönüyorsa kendini kurtarabilir artık 6 aylık kocaman olmuş.
Minnakbebis Kızım 5.5 aylık dediginiz durumda ben düzeltdikçe onun yatağa gomulesi geliyor😂😂 sanırım öyle rahat ediyorlar.. eğer yüzünü yatağa göçerse başını yana yavaşça cevirebilirsn canim
Mucizelerveanneleri Omerasafannesi sanırım bu aya kadar sırt üstü yatmaktan sıkılmışlar🙁 ikiz kızlarım teki bu şekilde şuna
Mucizelerveanneleri Dlrcem gece yüzüstü yatarken sanırım geri sırt üstü dönesi geldi ter içinde kalmış çırpıntısına uyandım 🙏🏻
Gamzeyildiz15 Mucizelerveanneleri Bizimki de ben çevirdikçe yüzüstü dönüyor 🤷🏼♀️ Kolu altta kalmadığı sürece çevirmiyorum artık. Demek ki öyle rahat ediyor yavrular bırakın öyle uyusunlar ☺️
serenaysimsek Mucizelerveanneleri kızım 20 günlüktü yüz üstü yatmaya başladı ve şuan 9 ay 23 günlük hala yüz üstü yatar öyle alıştı😊 bence bırakın çevirmeyin demek ki öyle rahat ediyor ki öyle uyuyor😊
tutu11 Mucizelerveanneleri benim bebegimde 6bucuk ayliktan beri yuz ustu yatiyor. Doktorumuz kendini kurtaracak durumda ve istegine saygi duyun demisti ☺
Mucizelerveanneleri Yusra34 tedirgin oldum ilk defa böyle yaptı endişe duydum nefes alamaz gibi geldi 🙏🏻