Canss3535 Danerys valla ben de dayanamadim. Allah askina diger kendince konusanlara cevap vermiyorum ama sizinkine dayanamadim, sizin saydiklarinizin hepsi maddi seyler prima da ozel okulda o da bu da. Bunlar hic bir seyi belirlemez ama nasil vicdaniniz sizlamiyor daha renkleri goremeyen donemeyen bi bebege izletmeye ? Burada biri cocuguna 3 aylik bebegine corba verse doner verse bu dogru mu ? Bunu yapmayip neden tv ? Cocuk ses cikaramiyor diye bunu yapmanin nesi dogru ? Bazi seyleri o kadar basitlestiriyorki insanlar anlamiyorum . Goremiyor diyorum ya o kadar isik zararli degil mi ? Ama aglamiyor degil mi ? O zaman sorun yok! Bebginize sut yerine zehir verseniz o zaman da aglamaz icer cunku bebek bu ayni tv actiginizda izlemesi gibi. Kimse kendini hakki cikarmaya calismasin ama bu vicdansizlik bu kendi keyfi icin bebegini zehirlemek benim lugatumda bu annelik degil ! Ayrica sonra ismine donmuyor bebegim otizm mi konusmuyor diye geliyor insanlar. Biz izledik biz izledik valla ben annemin ben daha kundaktayken tv izlettigine zerre inanmiyorum 1 yasta ancadir. Nasil bi yerde buyudunuz bilemicem ama bizde daha 3 aylik bebegin ustune tulbent ortulur gunes rahatsiz etmesin diye. Kendi rahati icin bizde izledik masallarina
karnim tok benim. Bunu savunanlari da zerre anlamiyorum