Bozzzzy 28 aylık olduk yumurta yemedik yemiyoruzda asla 2 dilim chia tohumlu ekmek 2 tane siyah zeytin sürme peynir normal yemiyoruz salatalık domates Çayına bal koyuyorum başka ne önerirsiniz bana sanki yetersiz geliyor yumurta yemiyor ya 🙄
Mom5457 Bozzzzy muzlu pankek falan olabilir, doğal takıntınız varsa krep yapıp doğalından çilek reçeli falan sürebilirsiniz, yumurtalı ekmekte mi yemiyor peki?
Deletedmom_109 Bozzzzy pankek ya da krep yapsanız? Patates seviyorsa yumurtalı patates yediği fena değil aslında ama dediğiniz gibi bir de yumurta olsa şahane olur
Bozzzzy Deletedmom_109 Mom5457 Aliasya Anne25 Pankek yapıyorum kızlar hatta havuçlu pekmezli kek yapıyorum sürekli alıyordur dimi öyle de vitaminini
Nik_mik_yok Bozzzzy tahin pekmez çok faydalı bu mevsimde .yumurtayı da çorba terbiyesine falan katın.pankek ,muffen ,krep te olabilir
Adaababy Bozzzzy 13 aylik şeker kullanmıyorum caya bal koymak hiç aklıma gelmedi bende oyle yapayın saolun fikir oldu bana da bizimki de yumurtayı sevmedi her sabah yoğurt peynir arada yeşil zeytin tahin pekmez yiyor
Adaababy Bozzzzy bal aldim şeker yerine bende onlan tatlandiriyorm ama caya hiç aklıma gelmedi sizde mi şeker kullanmiyosnuz çocuğunuza
MeryeminAnnsi Bozzzzy ben kahvaltıya yaptm bigun ispanakli omlet. Bugunde kapya biber yesil biber lor koyarak firinda kek yaptım Keçiboynuzu ozu muz tahin yumurta ve un koyarak pankek yapıyorum onuda cok guzel yiyo. Acuka yapabilirsin ona göre cesitlendirmek lazm cok az cesit yiyo yoksa
nurelem Labne, yumurta, zeytin, tahin pekmez karışımlı muz, muzlu pankek felan yapıyorum , ekmek yedirmiyorum yersede tam buğday unlu ekmek yapiyorum, çay da icirmiyirum kendim Meyve suyu yapıyorum
Bozzzzy Adaababy ben artık kullanıyorum canım 28 aylık oldu artık yediklerimden istiyor bazen çikolata hariç
Ayazalpinannesi Bozzzzy muzlu pankek patates tostu daha sonra fırında patates kahvaltısı için yapıyorum bazen kuymak da olabilir oğlum bunları çok severek yiyo
Merve43 Bozzzzy kızım 10 gün sonra 28 aylık olacak. Bazı günler bir yumurtadan omlet bazen bir haşlanmış yumurta yanında patates kızartması, çecil peyniri, domates salatalık yiyor biraz da ekmek ici. Yanında da bir büyük cay bardağı süt
Adaababy Bozzzzy bizde istemesin alışmasın diye eve paketli çikolata falan almıyoruz alırsam da gizli saklı yiyorm eni sonu yiyecekler ne kadar geç yese o kadar iyi şuan kaysı sucuklu ceviz pestil yiyor inş böyle gider