CigdemAslan Mom5345453 Benim 1 sene olcak kilo almadım 🤩 veremedimde 😭 doğumdan sonraki halimle kaldım.Tatlıyı çok seven biriyim
Alvindmrkl Mom5345453 benimde emzirirken canım hep tatlı çekiyor ve de baya yiyorum hamileyken baharatlı çekiyordu şu an 10 kg fazlam kaldı ama herkes vermişsin diyo
Gamzeburkan Mom5345453 ya ben emzirirken deli gibi yedim yanı doymuyordum bildiğin bak 1 ay oldu bırakalı memeyi iştahım azaldi gerçekten
Mom5345453 Gamzeburkan aynen doymuyorm ya doydugumu hissetmiorm sezeryan gobegi yok diyecek kadar azdi smdi 5 aylik hamile gbiyim 😭
Mimoza_cicegi Mom5345453 Doğum yaptım iki haftada verdiğim 15 kiloyu tekrar aldım maalesf 😔şuan diyete başladım çok yiyorum çünkü gece bile acikiyordum artik
Mom5345453 Mimoza_cicegi ya evet bende dogumdan sonra zayfladim gbi hssettim sonra almaya basladim tartilmiorm bile korkudan
esrapoyrazege Mimoza_cicegi bende geceleri çok acıkıyorum çareyi havuç yemekte buldum hem sütte yapıyor iki üç defa gece kalkıyoruz her kalktığımda yiyorum baya tok tutuyor ☺️
Burc123 Mom5345453 ben emziriyorum 4 aylık bebeğim 23 kilom gitti ve bazen bende kaçırıyorum kantarın topuzunu bi kaç gün dikkat ediyorum 😅
Gamzeburkan Mom5345453 ben normal doğum yaptım ama var göbeğim gerçekten bak emzirmekle alakası çok büyük.
Mom5345453 Alvindmrkl bogazimiza dur dicez ama ben diyemiorm diyemeyincede kilo aliorm alincada boyle uzuluyorum kapidan sigmayacagm artik 😅
Alvindmrkl Mom5345453 yaşadım gördüm öğün atlayınca da kesiliyor rezene içiyorum yaş hurma ve muz dilimleyip yiyorum iyi geliyor kuru incir kayısı hoşaf ne yapabilirsem sütlaç trileçe et tavuk balık sütümüz olsun yeter ki inşallah 😘😘😘
minikyavrumm Mom5345453 bende çok yiyodum şuan 5 buçuk aylığız abur cubur ve ekmeği azalttım emzirdigimiz için heralde ikk zamanalr aşırı yiyodum doğumdan sonra 3 kilo verdim şu zamana kadar