momyshark1 Kizlar oğlum sürekli hastalanıyor, atesleniyor ve boğaz enfeksiyonu deniliyor. Bir arkadaş postta vaxoral diye ilaçtan bahsetmis. Kullanan faydasını gören varmı ona göre doktora danışıp alacağım.
Ursmrz78 momyshark1 valla yeni başladık tek umudum antibiyaotiksiz atlatmak benn ayrıca umca solüsyona da basladim
Nagehan08 momyshark1 bize şimdi önerdi doktorumuz ama bulamıyoruz vaxoral i maaşesef kızım kreşe gidiyor ve iki haftada bir enfeksiyon antibiyotik bazen hastaneye yatıyor sürekli hava keşke bulabilsem bende faydasını gören çok varmış
Raskolnilov Ursmrz78 benmkide sürekli hasta oluyor 3.5 yas antibiyorik sürekli verdik artık yeter diyorum antibiyotige vaxoral vermeye baslıcam heralde işe yararsa bizide bilgilendirirmişsiniz
Raskolnilov Ursmrz78 biliyorum hemen etki etmez ama ufakta olsa bir fark varmı önceye göre yavrunuzda
Ursmrz78 Raskolnilov valla umca ve vaxroal bi mucize antibiyotiksiz basardik evde 3 kişi koviddı yavrum çok şükür hastalanmadı ben bunlara bagliyorum
Raskolnilov Ursmrz78 aynı canım benmkide antibiyotik kullanmaktan perişan oldu bende baslıcam vaxoral a umcaya
Ursmrz78 Raskolnilov aynen devamlı ayni manzaraydı ama kurtulmayı ümit ediyorum birde ben egricayirin ampul propolislerine başlayacam canım aklında olsun
Raskolnilov Ursmrz78 canım egricayır balını biliyorum.kac yas cocugun benmki 3.5 propolis için erken diye düşünüyorum bize
Raskolnilov Ursmrz78 ben 4 yas öncesi erken kullanım oldugunu ve ergenlige erken gecirdigini okudumustum bir makalede
Raskolnilov Ursmrz78 canım vaxoral nasıl veriyorsun meyvesuyunamı katıyorsun .yutturamam gbi bunu ben