antropologanne Bu durumla artık baş edemiyorum, ruhen kaldıramıyorum. Kendini yerden yere atması, yanına gittikçe beni ittirip dahada hırçınlaşması, durmaksızın saatlerce aĝlaması.. Yasayan sunu yaptim bir nebze ataklarin önüne gectim diyen anne varmi ?
Ruveydaa98 antropologanne bu uyku terörümü 2 seferdir kızımda fark ediyorum? Yanına gittiğim zaman aynısını yapıyor sonra sakinleştirene kadar uykusu açılıyor 18 aylık
Makaron_88 antropologanne ay ne mümkün bende bugün girdik atağa ama her atak bir öncekinden daha felaket gibi geliyor
Kimyageranne1120 antropologanne merhaba son durum nedir bizde aynı şeyleri yaşıyoruz sorunu çözebildinizmi
antropologanne Ruveydaa98 Benim kizimda 18 aylik, bir süredir yasiyoruz bunu. Onceleri ne oldugunu anlayamamistim ama sonra video cekip gostermistim, meger terörmüş yasadigi sey. Siz eminmisiniz uyku terörü olduguna ?
antropologanne Makaron_88 Benim bahsettigim normal atak degil, uyku terörü de ataklar halinde yasaniyor. Onu kast etmistim.
Ruveydaa98 antropologanne yani 1 aydır ayrı yatıyor gece 2 kere kalkar. Bende yanına giderim tekrar dalar uykuya. Ama birkaç kere gittiğim zaman kendini yerlere atıyor ağlıyor yanıma gelmek istemiyor 5 dk filan ağlıyor
Makaron_88 antropologanne ay o kadar şey varki gerilemesi atağı uyku terörü ne bilim herşey karman çorman 😅
antropologanne Bozzzzy Kbb doktoruna gittik bir de o muayene etsin diye, alerjisi varmış ve bundan ötürü iki taraftan burnunda ödem varmış. Nefes alamadıĝı için etkiler dedi. Ilac kullaniyoruZ ve çok sükür sadece bir kere oldu. Digerlerine nazaran daha hafif atlatti.
antropologanne Kimyageranne1120 Merhaba, kizimda alerji varmis ilac basladik. Nefes alamadigi icin anlik beyne oksijen gitmiyormus. Ilaclardan sonra epey azaldi. Doktor tamamen gecmez ama sebep buysa en azindan azalir demisti. Bu gecede maalesef yasadik. Daha yeni uyudu. Sizin bebeginiz kac aylik ?
Mihranfgh antropologanne neye alerjisi varmış saat 6:40 ve daha uyuamadı bizim de sürt alerjimiz var ama