benaslindayohum Merhaba kizlar trendyolda 18de çıkan kuponlardan en cok kac tl yakaladınız? Tam saatinde girmeme ragmen 25ligi alamadım 10luk kaldi ama esim alabildi 25lik 😁 her girdigimde 1000 yada 100 gitmis oluyor içimizde yakalayan var mi acaba 😂
Winnithepooh benaslindayohum 20 de cark var diye gördüm başka indirimde mi oluyor ve kazan20 yaz 20 tl üstüne diye bildirim geliyor anında giriyorum kod tukendi diyor hep yalan dolan inanncim kalmadi vallahib
Deletedmom4444 benaslindayohum 1000 likler hikaye galiba kac defa sepeti olusturdum saatini bekledim bitmisti.Simdi kazandiran carkta 50 tl cikti ne alsam karar veremedim 😜Ben ksrar verene kadar gun biter
Gizemlibirisi Winnithepooh saat tam 18 de mega kupon geliyor. Alt limitsiz. İlk tıklayanlar kazanıyor. Herşeyde gecerli
benaslindayohum Deletedmom4444 ooo iyi cikmis bana orda da trendyolmillada gecerli 10 cikti 😁🙄 galiba cok alisveris yapiyorum diye vermiyor hainler 😂
Gizemlibirisi İki defa 50 yakaladım 25 yakaladım. Hemen kullandım 🤣 iki gündür de mega kupon oldugunu hiç bilmiyordum. Hemen tükeniyor eli çabuk tutmak lazım🤷♂️
benaslindayohum Gizemlibirisi 17:59da telefonu elime alip surrkli sayfayo yeniliyorum tam oldugunda hemn giriyorum ama resmen bassamda işlemiyor 25ligi öyle kaçırdım ama esim alabilmiş
Deletedmom4444 benaslindayohum Bana gecen sefer hep 5 tl cikti milladan ilk gunde 5 tl cikti.Dunse cevirdim kupon hakkiniz gecti dedi sonra baktim 50 tl.Kendime ayakli bardaklardan aldim insallah saglam gelir 😂😂😂Esim dedi ektraya cikma 4 lu alsam yetiyordu ben 8li aldim.