Dugu Kızlar selam , oğlum sadece anne sütü alıyo . 1 hafta sonra 4 aylık olcak. Sütü nasıl arttırabilirm. Bi göğsüm diğerine göre daha az süt sağıyo. Her defasında 20 yada 30 cc . Arttırmak için ne öneride bulunursunuz. Çocuk büyüdükçe yetmeyecek diye korkuyorum
Prensinannesiii Dugu Ben rezene ve anason kullanıyorum ama tohum olarak ikisini karıştırıp kaynatıp içiyorum günde 3 kere sade içemediğim için petibör bisküvi ile içiyorum ekstra oda fayda ediyor çok etkisini gördüm
minikcivcivinannesi Dugu benim sağ göğsümden emiyor sadece soldan 2 günde bir anca zorla falan bende tek göğüs idare ediyorum bakalım
Ftm_knz Dugu tecrübelerimle konuşuyorum bol bol emzir bol hurma ye, bol su ,3 öğün beslen ,ara öğün yap kuru yemiş vs.veeee Dilruba demirer emzirme danışmanı instagram da , onun çayı var onu kullan net. Sütun de artışı göreceksin işallah 🌸
Ftm_knz Dugu ayrıca bu humana çayı da tavsiye etmiyorum.!! İçeriğini araştırın şeker var sadece size kilo aldırır başka bisi yapmaz . Yine kullanmış olarak söylüyorum…
Dideemmsss Benim sütüm onunla çoğaldı ama mama takviyesi yaptığım için oğlum emmedi sütüm kesildi bende 20 tane var 200₺ ye almıştık ben 130₺ ye satabilirim size bide 1 paket humana süt arttırıcı çay ve 2 paket humana rezenede hediyem olsun bebeğiniz emsin yeter ki🙏🏻
iremvebebegi Merhabalar, çocuk doktorumuzun önersin ile nurse harvey mom-ma kullandım ve çok faydasını gördüm. İsterseniz siz de bir araştırın 😊
Prensinannesiii Ozge251021 ben çok memnunum yani , hem çocuguma gaz oluşumunu da önlüyor bisküvi ile yediğimde cidden sütüm arttı yani
Busraaslan Dugu momstok çay ve solgarın bira mayası b12 vitamini kullanıyorum birde e bebekteki vitamoms içeceklerinden alıyorum
gamgun Prensinannesiii icinde estRagol diye bir madde oldugu ve genlerde degsklik yaparak kansere neden olabldgne dair yzi okudum. Ben de icmstm ilk aylarda. Smdi o yaziyi okuynca cok uzuldm.