Smyy61 Bebelac mama 900 gramı 175 tl olms 50 lira birden, bu nasl bi zamdır böyle hadi biz aldk alamayan napck şaşkınlık içindeyim🙄
agacsizkoala Smyy61 gerçekten çok zor , oğlumu aptamille büyütütüm o zaman 900 gram 110 liraydı. Geçen gün adetim iki gün gecikti hamilemiyim diye sevinemedim yine sütüm olmazsa nasıl mama alırız diye tedirgin oldum 🤷 ülkeyi bu hale getirenler utansın
Annebebek58 Smyy61 ulkece sokaga cikmamaya ramak kaldi bencee evde iki tane bebek var bezleriydi mamalariydii ayda 1000lira masraflari varr
AyazMerve Smyy61 yok artık , güya çoğuna göre daha uygundu . Şuan sma bile daha uygun , 130a aldım 800 gram 🙄
Smyy61 AyazMerve Bebitomm Annebebek58 Huysuzbebe agacsizkoala Gercekten görünce moralim bozuldu yani nasıl olcak böyle çock yapın yapın diye zor ederler bu çocugun masraflarını nasl karsılcksnz diye sormazlar aç mı kalcak bu çocuklar gecinemicz artk belli oldu
Bebitomm Bizde migrostan 1 kilo aptamil aldık 200₺ 10gün geçmedi baktım 240₺ olmuş ayrıca buradaki ebebekte artık mama yok bildiğin 1ve2 ler kayıp resmen soruyorum siparişiniz var mı diye biz bilmeyiz diyorlar 😒
Denizcimmm Bebitomm çünkü Ocak sonrasını bekliyorlar. Depolara çıkarmıyorlar mamaları . Gece. Hafta 75 TL ye aldığım Aptamil conformil 1 mama bugün 175 TL den satılıyor. Allaha havale ediyorum hepsini. 😠
Seyyid_Ali_2021 Smyy61 e bebeğe bir bakın derim içerik olarak da smalac iyi tabi her bebek kabul etmiyor oda var.