Milena11 Merhaba arkadaslar doktorum bu damlayı önerdi demir takviyesi için ama üzerinde 4-10 yaş arası kullanıma uygundur diyor. Kullanan bilgisi olan var mı
gokceasel Milena11 5 buçuk aylık kızıma kullanıyorum 1 damla veriyorum sadece 3-4 damla çok değil mi ?
Mm120608 Milena11 bizde kullanıyoruz 4 buçuk aylık olduk doktorumuz 1 ml dedi içinde çıkan aparatıyla 1 ml veriyorum
12050478 Milena11 Bende onu kullanıyorum doktor önerisi olduğu için bi sorun olacağını sanmıyorum ama içeriğinde sodyum benzoat var o benim kafamı karıştırdı asitli içeceklerin içinde bulunan bir madde olduğu yazıyor internette. Siz de araştırdınız mı?
Milena11 gokceasel doktor liste verdi 8 gün 4 damla sonra 20 güne kadar 8 damla 20 günden sonra 10 damla yarın bi konuşim tekrar içime sinmedi
gokceasel Milena11 Kaç aylık bebeğiniz? Bizde demir eksikliği başladı üç buçuk ayda ben günlük bir damla veriyorum geçen tahlil yaptırdık yükselmiş yani demek istediğim şu bir damladan demir eksikliği düzeldi. Sizin çocuğunuz ne kadarlık veya kaç yaşında bilemiyorum belki ona istaneden söylemiştir
Mm120608 Doktorlar devletin ödedikleri dişleri ve ağızı boyadığı için bu tarz markaları tavsiye ediyor bende bu yüzden ocean kullanıyorum memnunuz yani yine de ben silikon parmak fırça veya temiz bir bez ile ağız içini temizliyorum
Milena11 12050478 yok açıkçası araştırmadım 3 marka önerdi gebelikte de ocean marka ürünler kullanıyordum ondan bunu tercih ettim.
Bebegimm1 Milena11 4 aylikken basladim kilosuna gore veriyorsunuz 5 kiloysa 5 damla 10 kiloysa 10 damla gibi
Milena11 gokceasel 4 ay 20 günlük hiç tahlil falan yapmadı aslında direk başlıyoruz dedi rutin olarak çevremde i arkadaslarıma da tahlil falan yapmadan direk demir ilacı başlamışlardı bebeklere 4 aydan sonra
gokceasel RainOverMe Bilemiyorum 4-10 yaşa uygun olduğu için sadece bir damla vermemi söyledi doktorum bişey söyleyemiyorum herkes farklı bişey söylüyor 🤷
gokceasel Milena11 Günlük bir damla vermeniz daha iyi olur gibi duruyor işinize karışmak gibi olmasın