Oykunil Dogum yapalı 28 gün oldu büyük tuvalet yaparken makaatta biraz kanama oluyo olabilir mi yaşayan varmi
esrefiMahlukatAnasi Oykunil merhaba, kadın doğum doktorunuza durumu iletin, kabızlık için yumuşatacak ilaç verecektir. Kayısı vs denemeyle olmamıştı benim, ilaç kısa zamanda tesir eder, sıkıntı yaşamazsınız.
Tgzb Oykunil evet dogum esnasinda ikinmadan dolayi catlak vs olabiliyor. Bende de olmustu iki uc ay krem kullandim gecti
liyamira Oykunil çok dikkat et basura çevirebilir kendini zorlarsan kabızlıktan kurtulmak için kayısı suyu iç hemen kabız olmamaya sürekli su sıvı tüketmeye özen göster kabız yapıcak şeyler yeme
Alse35 Oykunil benim 1.5 ay sürdü tuvalete gitmeye korkuyordum artık aşırı bir kanama oluyordu eczaneden bitkisel bir kapsül aldım adı dulcolax süte kesinlikle zararı yok 3 günde düzeltti eğer şiddetliyse ilk gün 2 tane için hemen rahatlatıyor değilse günde 1 tane işinizi görecektir 3 gün sonra düzelttiği için bıraktım arada yine sorun olursa 1 tane içiyorum bana ne denediysem fayda etmedi günde 4 lt su meyve suları hoşafları kayısılar ve daha bir çok şey..bu kesin çözüm deneyin dua edeceksiniz 🥰
liyamira Oykunil bende çok içiyorum ama su yeterli olmuyor ne yazık ki yediğin içtiğinde kabız yapıyor muz pirinç bazı sularda kabız yapıyor doldurma sular 🆚
mercanmeb Benimde aynı şey oldu😔 tam 1 ay boyunca 3 4 günde tuvalete çıkıyordum çıktığımda da arkam çıkacak gibi oluyordu. Şişiyordu ve kanıyordu. Tuvalette ağladığımı bilirim. Şimdi 2 aylık olucaz neredeyse, azaldı gibi. Bana hiçbir şey fayda etmedi duadan başka
Oykunil mercanmeb hersey cok zor sıfır uyku gaz sancılı gece gündüzler uyumayan bebis ve kendi vücut priblemlerimiz😔 kendimizi düşünmeye cok zamanda kalmıyor gerci
mercanmeb Oykunil bebek konusunda diyorsan rwhat bir bebek ti benim kız ama son 3 gündür durmadan ağlıyor sadece emerken susuyor ayağa kaldırdığım an kıyametler kopuyor bir de bezini açtığımda çok mutlu başka türlü devamlı ağlamaya başladı. Artık çok yoruldum. Çok üzülüyorum. Ne derdi var anlamıyorum da
mercanmeb Oykunil kabızlık konusunda diyorsan evet düzeldi artık her gün çıkmıyorum hala tuvalete 3 4 günde bir ama kabızlık bitti