Melkdmr61 Topuk kanında tsh değeri yüksek çıkan var mı sağlık ocağından ebe aradı ve yüksek çıktığını söyledi ikinci kes topuk kanı aldılar suan bekliyoruz sonucu bu durumla karşılaşan var mı ?
BezduuuUMmmmmmmm Melkdmr61 bazen kan alırken ki hatadan dolayı yanlış çıkabiliyor spnuçlar ikinci sonucta da yüksek çıkarsa çocuk doktoruna götürün
Aybersa Melkdmr61 merhaba evet arandım malesef 🤦 çok zordu bir hafta ağladım boşuna 😟 Şöyle ki , sarılık değeri yüksekse Antibiyotik vs kullandiysa Ebe ayağıni kağıda tam oturtmadiysa vb Gibi sebeplerde , değer yanıltıcı çıkıyor malesef
Lidya-t İlki hastane de alındı onda aramadılar ikincisini sağlık ocağı yaptı yüksek çıktı tekrar yapılacak dendi tekrar alındı aramadılar.Çok hassas alınması gereken bir işlemmiş o yüzden çoğu zaman hatalı olduğu için değer yüksek çıkıyor sizinde öyledir büyük ihtimalle
Melkdmr61 Lidya-t şimdi bu ikinci de aranmazsa yine de bi doktora götürmeyeyim mi ilkinde çıkıp ikincisinde çıkmaması nasıl güvenicem anlam veremedim yine de bi doktora götürsem mi kararsız kaldım
Lidya-t Melkdmr61 Doktora götürmemize gerek yok tekrar alacaklar değer gerçekten yüksekse yine sizi zaten hastaneye yönlendirirler şuan için gitmenize gerek yok
Zynpg49 Çocuk aç olduğu zamanda yüksek çıkabiliyor kendini üzme bende ikinci defa verdim topuk kanını şükür aramadilar