Momys_-girl Merhaba anneler. Kızım 7 bucuk aylık ama henüz dönmüyor ve emeklemiyor. Artık endişe etmeye basladım. Doktora sordum 10.aya kadar donmeyebilir normal dedi. Bizim gibi bu durum da olan bebekler var mı? Doktorunuza danıstınız mı sizde?
Morfrenk Momys_-girl benimki 6.ayda döndü. 8 de emekledi. Ama biz yerde çok vakit geçirirdik onu baya zorlardım yani hele 7.aydan sonra 2 3 saat yerde onu sürüklenmeye teşvik ederek geçti
gezentianne Momys_-girl Yüzüstü zaman geçiriyor mu? Boyun ve sırt kasları güçlenirse emekler hazır hisseder bol bol yerde zaman geçirin
Momys_-girl Arc21 evet oturuyor. Kaba motorları güzel ama bir tek donmüyor emeklemiyor. Tercih etmiyor sanırım
Bubenimoykum Momys_-girl 5 aylık komando gibi sürükleniyor 😂 ben bunu sık sık yüz üstü yatırmaya bağlıyorum ellerinden tutup dönmesini teşvik ettim özellikle bezi açılınca hemen döner öyle çok rahat ediyor bebekler
Momys_-girl Bubenimoykum bende 5 aydan basladım tesvik ettim ama Bi ara doner gibiydi geri bıraktı. Gerçi yüz üstü yatınca sırt üstü dönüyor ama öbür türlü yapmıyor. Sanırım tercih etmiyor
Saresi Momys_-girl instagramda fizyoterapistaaysegul sayfası var:) çocuğunuzu anlatırsanız sizi yönlendirir 😌