hogwarts Olcaz birazdan ikisi bir olacak acaba bu gece bizi neler bekliyor tavsiyeleriniz neler ? ikisini aynı anda olan bebekler var mı?
Egehaninannesi hogwarts huysuzluk oluyor bi kaç gün . Hafif ateşte yapıyor ben calpol vermiştim. Rota aşısı ishal yapar korkmayın olursa
Gardenscapesbagimlisi hogwarts kesinlikle rota aşısı yaptırın biz kaç gündür rota virüsü ile uğraşıyoruz berbat birsey
Gul-42 hogwarts bn rota bırıncı dozu bugun yaptırdım ıkıncı doz 22 subatta menenjıt daha cok sonra dedı doktorumuz sor cnm bı valla ıshalını tutamıorum cok yptı onun dısında suanlık bsyı yok 2 ay 9 gunluguz
Smyrnagozde hogwarts rota aşısı yanında 2 tip menenjit aşısını da aynı anda olduk. İshal olmadık. Aynı gün akşama doğru biraz ateş yükseldi. 1 kere calpol verdim çok şükür geçti gitti. 3. Ayda olduk aşılarımızı
Pericikk hogwarts 3.ayımızda ikisinide aynı anda olduk huysuzluk ateş filan yapmadı çok şükür inşallah sizin bebeğinizinde güzel geçer
hogwarts Doktorların bir dediği bir dediğini tutmuyor neyse geçer ınsallah en kısa zamanda sizin bizde henüz ishal yok 2 buçuk saat oldu yaptıralı