Sevtappp Eşimin iş değiştirmesi üzerine İstanbul’a taşınıyoruz. İş yerine en yakın yer Tuzla. Tuzla’da hangi semtlerde oturmalı önerebileceğiniz mevki, mahalle veya site var mı acaba?
cansudncr34 Sevtappp Ben aydinlida oturdum canım hatta mahhelle konaşli mahallesi merkez gibi ama sakın olaysız bir mahalle hiç hırsızlık felan rastalamamistik
MelinayAsel29 Sevtappp yayla mahallesindeboturan yakinim var nezih gorgulu olaysiz bi yer tavsiye ederim Esim tarafi sifa ve mimar sinan mahallesindeler oralarda iyi ekonomik bi yer ev kiralari bakimindan tuzla guzel yer belediyeside basarili 😁
Sevtappp Mavidnz42 Sahibinden sitesinden bakıyoruz Aydınlı olarak bir çok seçenek var baktım ama hangisi bilemedim. 🤔
Mavidnz42 Sevtappp aydınlı mahallesi olarak girin direk konaşlı ya da orhanlı gibi çıkabilir değil sadece aydınlı mahallesi kısmına bakın
Fun Sevtappp tuzla marina ve tuzla Evora sitesi dışında bana göre yaşanılacak başka bi bölgesi yok:) Evora sitesi gerçekten harika bi site ben oturduğumda full deniz manzaralı gayet uygun fiyatlıydı ama son dönemde arttı diye biliyorum bi bakın isterseniz
Sevtappp Fun Fun Evora fiyatları çok çook artmış baktım ama şu şartlarda orası pek mümkün görünmüyor ama marinaya bakarım teşekkürler.
Nursemommy Sevtappp evlenene kadar hep yayla mah oturdum çok da severim her türlü imkan var sahile marinaya yakın sitede oturduğum için güvenliydi