Nazoo_00 Merhaba anneler, 14 günlük bebegim var, gazini YouTube bakarak ve bana gösterdikleri şekilde çıkarmaya çalışıyorum ama çıkmıyor, en son başka bi zaman kendi çıkarıyor, neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Siz nasil yapıyorsunuz
1Beybiletto Nazoo_00 bebeği yan yatirip hafif dikliyorum sırtına vuruyorum böyle güzel ve rahat çıkarıyor tavsiye ederim😇
aysima06 Nazoo_00 canım kucağına al dik bi şekilde saat yönünde masaj yap sonra belinin hafif üstüne biraz sert şekilde vur can acıtmasın ama ayarla 🤗 sonra ayaklarını kollarını hareket ettir pıt yapsın 😅
Balbocegimm Nazoo_00 beslendikten sonra uykuya dalmada sorun yaşamıyor, daldıktan çok kısa süre sonra uyanmıyorsa zorlamayın. Bu sefer uykusunu açarsınız. Ben çok çektim bu durumlardan. Yenidoğan döneminde her beslemeden önce altını aç uyansın dedikleri için çocuk cin gibi olup uykuya dalması uzun sürerdi. Gaz için de öyle çıksın diye uğraşmaktan çocuğun uykusu giderdi saatlerce uğraşırdım uyutmak için. Şimdi ki aklım olsa yapmazdım.
Defneozge07 Nazoo_00 benim bebeğiminde öyleydi ve kolik bir kızım var 😂 kızım Şu an 2 aylık . kendi zamanla daha rahat çıkartacak hiç merak etme ben o kadar uğraşıyordum ki yine de çıkmıyordu sonra emdikten sonra omuzuma alır almaz zamanla çıkartmaya başladı ama hala bazen karın ağrısı ve gaz problemi ile ağlama krizleri tutuyor zamanla geçicek herşey güzel anne
Ssay Avucumu cukur yapıp sırtına vuruyorum öyle daha rahat cıkarıyor gazını YouTube’ta vardır izleyin
madrefelice Balbocegimm aynen ya gazı çıksın diye saatlerce omzumda tutardım uyuduğu için çıkarmıyormuş meğer ilk anneliğin tecrübesizliği işte çocuk kucakta uyumaya alıştı beş aylık daha yeni yeni bırakıyor kucakta uyumayı
Balbocegimm Nazoo_00 uyku arasında kıpırdanma oluyor zaten bizler de kıpırdıyoruz. Gaz sancısı kıpırdamayla kalmıyor.
Balbocegimm madrefelice kesinlikle. Benimki de kucakta uyurdu Çok şükür atlattık. Yaşamadan öğrenilmiyor kim ne derse yapmaya çalışıyor insan.