Kahveseveranne_ Bittik durumdayım 4 ay atakta hesaplayamıyorum da 3 ay 21 gün oldu kaçıncı gündeyim bilmiyorum nasıl geçiyorsunuz geçirenler tecrübeli olanlar 😩 artık bedenim isyan ediyor ağlayıp duruyor uyukusu var uyumuyor 🥺😞😩 hesaplamayı bilen yardım edebilirmi
Zeynebinannes Kahveseveranne_ 3. Ay ortasından sonra mı başlıyor yoksa 4. Ay başından mı bende hala anlayamadım ama atak haftası hesaplama yazarsanız çıkıyor oradan hesaplayabilir siniz kaç gün kaldı kaçıncı gündesiniz
BabyYoda Kahveseveranne_ Koala gibi geziyor üzerimde. Yapışık ikiziz. Koltuğa yatağa bıraktığım an ağlama krizine giriyor. Uykuya çok zor dalıyor ama çok çabuk uyanıyor. Geçen gece 20:00 da uyutmaya başladım 3 te uyudu 😩
Kahveseveranne_ Zeynebinannes erken doğum olursa değişiyor muş onu hesaplayamıyorum ama bayadır huysuzluk var
EsilaGizem Kahveseveranne_ benim kızımda 1 Eylül’de doğdu aynı şeyleri yaşıyoruz ama benim kızım zaten çok aglak bı bebek dogdugundan beridir hep ağlıyor yani o kadar alıştım ki atak felan dokunmadı bana
Dugu Bizde 3 ay 26 günlük ne uyku ne emme.. emmiyo emme pozisyonuna alır almaz ağlıyo kafasını çeviriyo. Uyku uyumuyo sürekli ağlıyo
GzmmK Dugu bizim de 3 ay 27 günlük ben artık hesaplamıyorum bir şey. Yeter ki bir damla süt alsın diyorum yeri geliyor anlık sağıp kaşıkla veriyorum. Uyku huzursuzluk mız mız salya her şeyi ağıra alması kucaktan inmeme o konuya girmiyorum bile🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️