A1907 Kızlar bebeğime suluk aldım aventin ama yorumlarda cok damaltıyo fln yazmıslar bende bakmadan aldım avent kullanuyorum cunku hep. Olumsuzdu yorumlar. Geldiğinde bi denicem ama sizlerde kullanan var mı evya baska hangi markaları kullanıyosunhz damlatıyosa ben direk iade edicem mecburen 😣
Mehtaptvz A1907 bende aventin penguen seklinde olan degilde diger damlatmaz alıştırma bardagindan var damlatmiyor ama ucunu yani agiza götürdüğü yeri bastirinca su damlıyor haliyle icebilmesi icin diger turlu damlama yasamadik biz
ErtugrulAnnesii A1907 damlatmıyor kullanıyorum memnunum içinde aparatı var çıkarınca damlatıyor takınca damlatmıyor
Thesra A1907 Bende aventin alıcaktım sonra dedilerki kesinlikle nuk almalısın hemen bir araştırma yaptım ve gerçekten damlatmayan tek ürünmüş hiç kötü yorum yok ama ben almadım normal su şişesinden içiriyorum içme kapağıyla birlikte🙈🙈🙈
A1907 Mehtaptvz anladm cnn bende penguenini sipariş ettm bklm gelince damlatacak mı merak ediyorum. Yeni cıkan sulugu begenmediğim için almadım
A1907 ErtugrulAnnesii hımm acaba diğer kullananlar o aparatı bilmiyormu ki ? Bide ağız kısmı cok sert yazmıslar öylemi ? Siz kacıncı ayda basladınız su içmeye suluktan içebildimi peki ?
ErtugrulAnnesii A1907 2 modeli var avent suluğun hangisinden bahsediyoruz? 7 aylığız azar azar içiyor evet sert bazen damağını kaşıyor 🙈ya olmasa da olur daha uygun güzel suluklar var heveslenip aldım ben çok ekstrası yok
A1907 Thesra hımm anladım. Bende aventin tüm ürünlerini kullanınca arastırmadan sipariş etrm yorumlara bakmadan almam aslında hiç bişey ama sonra okuyunva pişman olmadım değil. Bakayım kullanamazsam nukundegerlendireyin
A1907 ErtugrulAnnesii anladım cnn penguen olan dan bahsediyorum da işte heves ediyoruz alıyoruz uygun olanlarda var halbuki ☺️
Thesra A1907 Begenmezseniz geri iade etme sansiniz yokmu? Eger oyle birsey olursa degerlendirebilirsiniz belki hosunuzuda gider bir deneyin bakalim
Gurbettebianne A1907 tüm biberonların avent ama suluk damlatıyor dediler hiç almadım riske atmadım. wee aldım gayet iyi hem fiyatında uygun ısırınca direk emziğini değiştirebilirsiniz çünkü artık ısırmaya başlıyorlar 😊 ve damlatmıyor
A1907 Gurbettebianne anlasm cnm ben işte bakmadan aldım daha kullanamadan korkusu sardı. Damlatmaz bklm inş kullananlardan kimisi öyle diyo bklm deneyip görücex