Happyannen Kızlar çocuğuna ipek ismini koyan var mı? İsimler enerjisini taşırmış ipek koyanlar Çocuklarınız nasıl genel olarak? Huysuz mu sakin mi yaramaz mı? Ya da ne gibi huyları var ben kızıma ipek koydum çok merak ediyorum.
Cancansmom Happyannen düşündüm 3 ipek tanıyorum. 1 i küçük ve yaramaz,diğerleri genç kadın. Biri çok hanımefendi, çok akıllı, doktor oldu. Diğeri de çok akıllı ama uçarı bir tip. Yani hiç biri birbirine benzemiyor 😅
HonKiPonKiDoNiNo Happyannen Çocuklukta cok yaramaz ve , buyuduklerinde ise cok asil ve zarif olurlar 🙂 Karakteristik ozelliklere gelince burclarla alakali biraz.. Bu arada İpek ben 😎
Ipekaras-1 Happyannen benim adımda ipek😂 çook duygusalım herşeyi hemen affederim asla kin tutmam herkesle kaynaşamam önce tanımam lazım. Anne olarak çok korumacıyım . Çocukluğumu düşününce çıtkrıldım biriydim herşeye ağlıyordum 😂
Eminos Happyannen kizim olsaydi ismi ipekti sarisin boyle saclari baglanir uzerine elbise giydir ucus ucus tut elinden gezdir 2 oglum var insallah hayirli bi kizim olurda sunnetle ugrasmam sadece kulaklarini deldireyim diye dua ettim esim guluyor