Deletedmom_49 Kızlar getirde 108 adet molfixi gelen 50 tl kuponla 128 e aldım. Bir kontrol edin belki size de gelmiştir. Kossssmalik🤣
Deletedmom0099 Deletedmom_49 geçen 27 kasım indiriminde 500 tane 4 no tanesi 75 kurus, 500 tane 5 no tanesi 1 liradan stoklayan ben 😬😂
Balkizlarim Deletedmom_49 bu ay şüpheli 👀😂 bakicaz bekliyorum adet dönemini aslında planlı geçen sene idi şuan malum zamlar vs durulmuştum ama nasip kısmet ❤️🌺
Deletedmom_49 Balkizlarim yaa 😍 inan bazılarına anneliği çok yakıştırıyorum. Bunlardan biri de sensin🥰 kızlarınla olan fotoğrafları görünce içim gözlerim kamasiyor. Allah uzun ömürler versin hepsine ve Allah sağlıklı sıhhatli tekrar nasip etsin inşallah ❤️
Deletedmom_49 Deletedmom0099 indirim bulursan bana da söyle bebeğim bende stoklayayim. Cidden çok uçmuş fiyatlar 😔
Deletedmom0099 Deletedmom_49 tamam bebişim yazarım, sen molfixleri satıyodun bi ara yine vazgeçemedin dimi 😂
Balkizlarim Deletedmom_49 Çok teşekkür ediyorum canım Allah razı olsun bil mukabele Amin ecmain canım Allah tüm evlatlarımızın bahtları açık ve güzel eylesin inşallah herşey evladimiz için 🦋🌸❤️🤲🤲
Deletedmom_49 serebro getir buyukten aldım kampanyalar kısmını kontrol et balım surekli geliyor zaten
Deletedmom_49 Deletedmom0099 ahaha evet🤣 goon kullandım iki ay. Yeni seri çıkarmışlar. Berbat ötesi. Şimdi yine molfixleyim özlemişim 🤣🥰
Damla29 Deletedmom_49 baktım ama oldugum bölgeye gelmiyor akrabalarımın evine bakıcam oralara gelirse hemen alcam valla
Mnk24 Damla29 hizmet verdiğimiz işaretli bölgenin dışındasınız diyor sanırım bizim burda yok.daha yeni indirdim uygulamayı