Goncaaa Deryanin_annesii benim kızımda 5 aylık mama yemediği ve sütüm yetersiz olduğu için yoğurt ve meyve püresi veriyorum daha sebze ve çorbaya geçmedik onlarıda verirsem anne sütünden vazgeçebilir dedi ama hazır şeyler vermeyin bence yoğurdu kemdim yapıyorum çok kolay oluyo
Ozustaseyma Plndlgn anne sütü ve mama yiyor daha çok mama yememesi için yavaş yavaş başla dedi böyle gittikçe kilo alıyor çünkü
Plndlgn Ozustaseyma tamam canım benimki anne sütü alıyor acaba bende yavaş yavaş birer kaşık tatsın die başlamalıyım die düşünüyorum
Ozustaseyma Plndlgn sadece anne sütü alıyorsa bekleyebilirsin Benim kızım çok kilo alıyor onun için mecbur
lgulay Benim de sadece anne sütü alıyordu bugün doktora gittim Ek gıdaya yavaş yavaş başlamalısın dedi.Bir de sebze ile başlayın bence önce meyve tatlı olunca sebze yemek istemiyorlar
Thesra Deryanin_annesii Hazir kullanicaksaniz hipp in mamalari cok guzel ve tamami organik tavsiye ederim ama kendinizin yapma imkani varsa daha guzel olur tabi🤗🤗🤗
Thesra Deryanin_annesii Ozaman hipp çoğunlukla tavsiye ederim dışarıda olduğum zamanlar bende bu markayı kullanıyorum milupanın ve hero babyninde organic ürünleri var güvenle tüketebilirsiniz
Deryanin_annesii Thesra senin bebegin kac aylik ben almaya gittim Ama uzerine 4 ay yaziyo 5 aylik bebegim. 4 mu almaliyim?
Thesra Deryanin_annesii Benim bebeğim 7.5 aylık 4 ay yazan 4. Aydan itibaren kullanılabilir demek onu alıp yedirebilirsin yani 6 yazanda 6. Aydan itibaren oluyor
Thesra Deryanin_annesii Sütaşın bebek yoğurdunu verdim babymix Ama bu 6. Aydan sonra kullanılıyor siz isterseniz evde kendiniz mayalayabilirsiniz