02aybrs Canımm anneler eşimin bu ay sonu doğum günü alicak hiçbirşey bulamiyorum gerçi öyle doğum gunüne önem veren biri değil ama bişey almazsamda içim rahat etmez gelsın fikirler😇🤗
Yusufagahinannesi 02aybrs ben instagramdan resmimizi çizdirdim çerçevelettim masasına koydu eşim bilgisayar mühendisi
Ayseege6156 02aybrs çiçek sepetinde çok güzel yaplı boya tablolar var fiyatlarıda uygun ölçüyü seçin eşinizle oğlunuzun resmini seçin gönderin ben yaptırdım en büyük boyunu harika ötesi 🥰🌸
Winner Çiçek sepetinden sihirli bardak öneririm. Ben eşime almıstım. Eşim, kızım ve kendimin fotosunu bastrdım. Çok hoşuna gitti ve çok duygulandı. Sıcak su koyunca harika görünüyor
02aybrs Yusufagahinannesi benim eşimde bilgi işlem sorumlusu aslında kendine ait odasi masasi var ama hiç boyle bi hediye duşunmemiştim tesekkür ederim
Winner Instagram da bir şey alacaksanız kapıda ödemeli olarak alışveriş yapın bazı sayfalar dolandırıcı oluyor dikkat edin derim
02aybrs Winner 1 kere başima geldi sonra tövbe ettim zaten😀güvenmediğim hiçbir yerden alişveriş yapmiyorum