fairytaleofthestars Nasıl beslendiniz özellikle kahvaltılarda süt ürünü tüketmemek zorluyor beni ben şüphelendiğim için bi süre süt ürünğ tüketmemek kararı aldım ama böyle de beslenemezsem çocuğuma sütüm faydalı olmaz gibi geliyor haşlanmış yumurta tüketen oldu mu
Synmannesi fairytaleofthestars kuru dutlu yumurta ye canım suyla pek yap pekmez nişasta su karımdan muhallebi yap üstüne fındık kır dov dök üstüne
co2041 fairytaleofthestars ben de şüpheleniyordum doktor da alerjik olduğunu söyledi. Ama süt ürünlerine ilave yumurta ve kuruyemişler de çok alerjiktir onları da yeme dedi. Ne yiycem hiç bilmiyorum iştahım kesildi zaten kilo bile verdim 😔 böylesi de hiç sağlıklı değil
Melek20211 fairytaleofthestars çorba her çeşit yap iç bana süt ürünleri yumurta domates hepsi yasak ee şekerim var tatlıda yiyemiyorum çorba sabahları çok açım çok
Pinar2121 Merhaba benimde bebeğimin yüzünde döküntüler oluştu bende şüphelenmeye başladım siz nasıl anladınız süt alerjisi olduğunu?
Pinar2121 Banada doktor aynı şekilde kuruyemiş abur cubur vs yememelisin dedi ne yiyip içicez anlamadım cidden