Eylulunuz1 Kizlar goguslerim hic yok denecek kadar kucuk. Kadin olduğumu hissetmek istiyorum. Aranizda yaptiran bilgisi olan var mi?
Eylulunuz1 MuhammedAmine dogumdan sonra kuculdu. Buda hamilelikten sonra olan sorunlardan. Bence yeri.
Eylulunuz1 MuhammedAmine annelik ayri. Kadinlik ayri. Insanlarin dusunceleri sizi hic ilgilendirmez. Bi bilginiz yoksa bos muhabbet yapmak icin yazmayin.
Dddenizd MuhammedAmine Ne alaka anne olan kadın gibi hissetmeyecek mi? Burada bayan yaptıran var mı diye sormuş sana fikrini sormamış
MuhammedAmine Dddenizd kadın kadındır memesi büyük olunca daha kadın çok doğurunca daha doğurgan beyaz tenli olunca daha çekici vs vs değildir . Siz olayı çarpıtıyorsunuz bende size fikrinizi sormadım mesela siz de yazdınız ayrıca dalga geçmemin sebebi erkek olduğunu düşünmemdir .
MayneymisAltintop Burası kadınların fikir alışverişi yaptığı bir platform bence çok doğru bir yerde soru sordunuz. Benm bir bilgim yok ama ınstagramda Pucca kullanıcı isimli kişi gögüs operasyonu oldu ve ayrıntılı olarak paylaştı belki size fikir olur.
Dddenizd MuhammedAmine Allahım ya sanane kendini öyle daha iyi hissedecek sizi ilgilendirmez yani erkeksede burda memeyi tarif etmiyoruz doktor sormuş sadece yaptıranlardan bilgi alacak hep çarptırmayın bende merak ediyorum