Egeismom Günaydın anneler, bebeğim 3 ay 1 haftalık memeyi 1 ay önce bıraktı hipp mama içiyoruz normalde severek içiyordu 90-120 ml bitirirdi 2 gündür içiremiyorum 20 30 ml içip bırakıyor sonrada kusuyor neden böyle oluyor yaşayan var mı ne yapmalı 😢
aabcdefaaa Egeismom Benimde öyle çok az içiyor uykuya geçişleri zorlaştı sürekli bir mız mız hali. Atak haftası mi acaba ya
Nursena0606 Egeismom Karnını yağlayın ve güzelce sarın. Ayaklarını da sürekli sıcak tutun. Bebekler sonuçta dışarı çıkmalarına gerek yok. Geçmiş olsun 😊
aabcdefaaa Egeismom erken başlanabiliyor benimde öyle anne sütü icmiyor zaten mama veriyordum onu içiyordu azda olsa bu aralar mamada icmiyor sık sık acikiyor bu yüzden uyuyamıyor ne yapacam bilmiyorum
Egeismom aabcdefaaa demek ki ataktan cünkü aynısını yaşıyoruz suan. Normal düzeni 2 saat ayakta dururdu uykusu gelirdi mamasını içip 30 50 dk uyurdu uyanırdı gene 2 saat ayakta sonra uyumak isterdi 2 sallanacak uyurdu şimdi gözleri kıpkırmızı oluyor ama hala uykuya direniyor durduk yere ağlama mama içmeme . Yandık desenize bu atak 5 hafta sürecek 😖