rua_da_senhora_das_verdades Kızlar bebeğimin emeklemekten dizleri,diz altı morardı. Sizin bebeklerinizde de oluyor mu? Nasıl çözüm buldunuz bu duruma?
Gzd rua_da_senhora_das_verdades oğlumunda morarmıştı zamanla geçiyo bi çözüm aramadım, istiyosanız dizlikler var emeklemek için onlardan alabilirsiniz
Ecemdefne2 rua_da_senhora_das_verdades emkleyen bebek için dizlik var cnm lcw kikide bile var bnde emkledikletinde alcagim
Gnsglr rua_da_senhora_das_verdades benim arkadaşım kaymaz taban corablar var ya bebekler için olanlardan onları kesip giydiriyordu dizlerine 😀😀
Rubab_Mommy rua_da_senhora_das_verdades Benim kizimdada oluyodu dizinde dizinin 3 4 parmak altinda.Bi cozum aramadim dogrusu gecici bişey
rua_da_senhora_das_verdades Gzd sanki bazen canı acıyormuş gibi hissediyorum bu sebeple çözüm bulmak istedim.. e bebekteki dizlik yorumlarını okudum. Memnun kalınmamış genel olarak.
rua_da_senhora_das_verdades Ecemdefne2 e bebekteki dizlik yorumlarını okudum memnun kalınmamış genel olarak. Bu sebeple düşünmedim.
irva rua_da_senhora_das_verdades Bir şey yapmadım canım çıplak emekletmedim yaz da olsa altınca ince uzun bir şey mutlaka vardı ama ona rağmen çok az olmuştu.Yürüyüp emeklemeyi kesince geçti.