Iscan E bebek hello baby uyku tulumşarı çok kalın mı ve boyutları buyuk mu bebğim 3 aylık sürekli ustunu açıyor buz gıbı oluyor uyanamıyorum da petekler yanıyor ama merkezi sistem kömürle yakıyorlar gece olunca soğuyor ev iyi olur mu kalınlığı acaba
cocomelon33 Iscan e bebektekilerde genelde tog bilgisi yok ben 3 aylıkken e bebekten 1.6 tog almıştım 9 ay olanını az büyüktü ama büyük olması lazımmış zaten.Lcwdan almanı öneririm hepsinde tog bilgisi mevcut ve kumaşı daha güzel geldi bana oğlum 8 aylık 12-18 ay olanı kullanıyorum 2.5 tog ve 1.6 tog
Senanurkmrc Iscan kalınlıkları hepsinin aynı 1.5 gibi sanırım 2.5 yok ebebek te. Bence gayet yeterli 20 dereceye kadar kullanılıyor. Biraz kalıplar büyük tam beden alınmalı gecelik olduğu için rahat edecek şekilde büyüklüğü
Iscan Lulemom Tog yazmıyor evde 25 derece civarında işde bı sıcak oluyor bi soğuk düzenli yakmiyorlar
Ecemcansuc Biz lc wakiki den aldık inanılmaz memnunum 2 adet aldım yedekli olsun diye evimiz kaloriferli ben 2,5 tog aldım içine çok kalın kıyafet giydirmiyorum terleme yapmıyor
Ecemcansuc Iscan ürünün resimlerini yükleyemedim ama lc wakiki sitesine girip W12943Z1 W16027Z1 Bu kodları girerseniz ürünler çıkıyor benim kızım 4,5 aylık ben 6-12 ay aldım yıkanınca biraz çekiyoe pamuklu olduğu için
Iscan Lulemom internet üzerınden alacagım spariş edeyim çok kalın olursa iade ederim artık kaç tog olması gerekiyor?
Iscan Ecemcansuc https://imgyukle.com/i/ooaEsq bu da erkek olanı aynı sanırım sizin attığınızla 3.5 aylık çok çekmez değil mi bu kış giyebilşr
Ecemcansuc Iscan yok aynı değil bizimki farklı ama çok çekmiyor da yinede biraz büyük alsanız sorun olmuyor