Prenses21 Kizlar siz karnibahari nasil kizartiyosunuz bna anlatirmisniz bn hic yapmadim cnku svmiyorum esim istiyo bu aralar internettwn baktimda bi cok malzeme koyanlar vr
ML_11 Prenses21 şahsen ben ilk parçalara ayırıp haşlıyorum haşlanınca soğutuyurum bi yandan yumurta tuz baharatlar un katıp karıştırıyorum içine bulayıp kızartıyorum çokda güzel oluyo
BirAlparslanAnnesi Prenses21 normal çiçeklerini ayırıp yıkayıp suyu süzülüyor çiğden direkt yağa atıp kızartıyorum harika oluyo (tabi bunu yağ normal fiyatken yapıyordum😂) şaka bi yana çok yağlı ağır geldiği için artık aynı sistemi fırında yapıyorım o da harika oluyo
irva Prenses21 Ben yıkayıp sonra direk kızartırım.Haşlanınca daha kolay kızarıyor sadece o kadar.Herhangi bir sos vs yapmıyorum.Eşim sade yemeyi seviyor çünkü.
BirAlparslanAnnesi Prenses21 hayır ben ne haşlayıp yapıyorum ne de bişeylere buluyorum o zaman tadını alamıyoruz direkt çiğden kızartıyorum hem pratik tek seferlik iş hem lezzetli
Deletedmom_13 Prenses21 karnıbaharı çiçeklerine ayırın suda haşlayın. Yumurta un tuz pul biberle karışım yapıyorum. Hasladigim karnıbaharlari bulayıp tavada çevire çevire her yeri kızarana kadar pişiriyorum. Çok yağ olmasına gerek yok malum yağ fiyatları 🙊
Baharcnl Prenses21 ben haşlıyorum daha sonra Mısır ununa buluyorum tavada kızartıyorum üstüne sarımsaklı yoğurt enfes oluyor ☺️
pamuk_sekerim2022 Önce çok az haşlıyorum sonra yumurtayı pişirip pul biber tuz atıp karıştırıyorum sote gibi hem hafif hem pratik oluyor…haşlarken tuzunu atarsanız daha güzel oluyor…😊
Aryemus_3 Prenses21 Bana kızartma ağır geliyor sevmiyorum ayırıp üzerine hepsinden azar azar zerdecal kişniş zencefil toz biber karabiber tuz ve yağ ekleyip karıştırıyorum yağlı kağıt üzerinde firinliyorum sarımsaklı yoğurtla şahane
Minnakkk Prenses21 hiç yag cekmeyen ve enfes Bi tarifim var 🙂 karnı baharı cok az haslıyırum maden suyu yumurta un salca Pul biber tuz boza kıvamına gelene kadar cırpı yorum karnı baharları bulayıp kızgın biraz bol yagda kızartıyorum harika oluyor
Pinar_kb Prenses21 haşlayıp üstüne kıymalı harç, üstüne beşamel sos en üstüne bol kaşarla fırınlıyorum çokta güzel oluyor
AsilZeynepp Prenses21 merhaba bennonce karnibahari cicek gibi dograyip cigden kizartiyorum, ayri bi yerde sogan kiyma domates salca baharat vs. Sos yapjp kizarrttigim baharla karıştırıyorum 1 bardak su ekleyip altini kisip pisiriyorum cok lezsetli oluyo
Mommqueen Prenses21 karnıbahar isteyen eş şoktayım ben karnıbahar brokoli ve brüksel lahanası yaptgım gün eşim akşam gelir gelmez bu ev kokuyor dıye kızar 😂