Almi21 Zeynepzynp patates pilav tavuk makarna ıspanak böyle dönüyorum 🤣 kırmızı et hazımsızlık yapıyor onuda yiyemyrm yararlı herşey de gaz var valla
__asyanil Zeynepzynp süt sağıyorum buzdolabına koyuyorum benim yediklerimle alakalı olcagını düşünmüyorum gazın saçma geliyor bna 😂😂 çorapsız şort tşörtle evde geziyorum 😂😂
Deletedmom0099 Zeynepzynp gaz yapanları söyliyim, nohut, kuru fasulye, bulgur, mercimek, süt mısır bunlar gaz yapar. geri kalan her seyi yedim sıkıntı yasamadım kolik olmasına rağmen
BsO Zeynepzynp ben herşeyi yapıyorum yerken üzerine bol kimyon ekliyorum gaz yapmıyor deneyebilirsin ama bakliyat gaz yapıyor bakliyat harici sebze yemekleri yada et yemekleri güvenilir bu konuda
ayscnky1 Deletedmom0099 e bulgur yiyin süt yapar diyolar gaz mı yapıyormuş. hergün makarna pilav yemekten çocuk kabız olcak. süt ürünleride yasak ağız tadıyla yemek yiyemiyorum vallahiii 🤦🏻♀️
Mamajoy Ben en çok marulun gaz yapmasına üzüldüm. Kuru bakliyatları ilk üç ayda yemeyeceğim diye kendimi hazırlamıştım.