tosbigimmm Oğlum 4 aylık kızlar Bugün hiç uyumadı Uyutuyorum yarım saat sonra uyanıyor Normalde bu saatte uyur olur ama saat 3 buçuk oldu hâlâ uyumadı Bu aylarda bunu yaşayan anneler var mı Atak haftasına girdik bundan dolayı olabilir mi?
Fatma11 tosbigimmm 4 ay atagi cok zor gecti her yönden etkiledi bebegimi yanina al canim sicakligina ihtiyaci vardir
Arasbeyinannesi tosbigimmm bizimde öyle ya uyutuyorum yatagına yatırınca gerinerek kendisini uyandırıyor sabahlarıyoruz kaç gündür 🤣
Almi21 tosbigimmm 2ay 20 günlük her gece uyuyan bebek bugun uyumadı en uzun geceyi yaşattı sağolsun yine iliklerime kadar 🤣
Mervezmr tosbigimmm Ay atağı canım çok fena o ay ya bende bizzat yaşadım dibine kadar hemde yarım saat başı uyanır dururdu her güm ve uyumakta zorluk çekerdi ne yapsam boş hiç bişey kar etmiyordu illa uyanıyodu tek şey sabretmek işte 🤷♀️
tosbigimmm Fatma11 Hep yanımda zaten🙃 Yemek yaparken bile mutfağa ana kucağıyla getirdim bugün beni izledi anca öyle durdu😥😅
tosbigimmm Arasbeyinannesi Ay ay aynen canım eşimle bugün bi yakınlaşalım dedik olmadı oğluşum sayesinde😌😂
tosbigimmm Arasbeyinannesi Ya normalde iyiydi uyku düzeni uyurdu akşamları yarım saat felan şekerleme yapardı 1 buçuk da uyurdu gece sabaha kadar uyanmazdı ama bi haftadır felan uyku düzeni felan kalmadı
Deletedmom0099 tosbigimmm koliği atağı dişi derken havada bulut sen uykuyu unut 🙈 hamağa alışıktı sabaha kdar durmadan sallıyoduk sonra hasta oldu dişleri falan çıktı bi dönem baya iyiydi deliksiz uyuyoduk ama dişler mahvediyo bittim resmen
Hilalkaris tosbigimmm aynı durumdayım 3 aylık olucak haftaya 2haftadır gece uykusuna 4-5ten önce dalmıyor gündüzleride ara ara uyuyor😏