melekanesi Kızlar 45 günlük ikizlerimde gaz sorunu yaşıyoruz. sab simplex gaz damlasını günde kaç defa ve kaç damla kullanıyorsunuz?
Balim61 melekanesi yanlış hatirlsmiyosm gunde15 damlaya kadr kullanilsbilr Ustune yaziyodu zaten.Ben bebeğim zorlandikca 3er damla oslrk damlatiyodm yani gunde 2.3 bazen 3.4 kez 3er damla oalrk damlatiyodum yanindada biogia kullaniyodum oda gnde 5 damla onuda 2ye bolerdm ilk damlstmada 2 damls damlattiysm 2.damlatmada 3 damls yapiyodum
UraSsmom melekanesi 15 damla verebilirsin tek seferde ki prospektüste okumuştum bunu. Doktora gittiğimde de günde 4 kez 10ar damla verse ne yeterli demişti. Ben 4 kez 10 damla ve günde 1 kez 5 damla biogaia kullanıyorum
Aysegulyb melekanesi sabah 3 oğlen 3 akşam 3 şeklinde veriyordum sonra ben rezene içmeye başladım sadece geceleri verıyordum suan kestim gaz damlasını reseneye devam edıyorum
Balim61 __asyanil etki ediyodu biraz ama kaka yapamayip zorlandigi zamanlar sadece biogia ise yariyodu.
Balim61 __asyanil Ya d vitamini bnde cok unutuyorm 3 ay devali aksatmadn kullandim sonra bign verdiydm 3gun vermedim yani bi kac aydir hic kullanmiyodum saglik ocahinnki kabz yapiyodu sonrs baska bi marka duydm onu aldim veriyorm güya bugn farkettim 1haftadr nerdeyse vermemisim.
melekanesi Aysegulyb teşekkürler 😊 Rezene bende içiyorum ama sütüm artırır diye bildiğim için. Bebeğe yararı var mı?
Balim61 tipikbiryayburcu 2 defa 15er damla damla toplm 30 damlami veriyosunz?Okdri cok fazla hanfendi zaten sisenin bile ustune yaziyo 15 samla diye sen o 15 damlayi istedgn sureye bolebilirsn
Seda6019 melekanesi 2 kere 15 damla veriyorum o şekilde daha cok işe yarıyor . Az verince pek etkisini göremedim ben cok gazlı bebeğim
Sarew melekanesi günde 3 kez beşer damla verdim. Toplam da 15 damla. Baya etkisini gördüm bu şekilde hep aynı saatte verdim. 8 saat arayla verdim.
Ares01 Çok gazlı bir bebeğim var ama bu damla sayesinde günde toplam 10 saat uyuyor artık. Günde 3 defa 8 er damla veriyorum doktorumun önerisiyle. Ama biogaia ile beraber kullanıyorum. O da tek sefer 5 damla