Brhnnsrn D vitamini 10 günden sonra kullanılıyormuş benim haberim yoktu bebeğim 1 aylık oldu Şimdi kullanmaya başlasam olurmu kullanmadığım günler sorun olur mu acaba
Arenn Brhnnsrn sağlık ocağı ücretsiz veriyor gitmemişmiydiniz başlayın bence ne kadar verseniz kar 2 yaşında yeğenim bile hala kullanıyormuş
Asu44 Brhnnsrn doktorumuz bize 3 yaşına kadar düzenli bi şekilde vereceksiniz dedi verilmeyen günler için bisey olacağını düşünmüyorum ama en yakın vakitte başlayın inşallah
Babe Brhnnsrn doktorunuz 5.gün muayenesinde soyluyordu size soylemedi demekki.saglik ocagindan verilenden kullandim ben ama doktorumuz devit3 en guzeli dedi ona devam ediyoruz
Brhnnsrn FeriDeniz evet öyleymiş yeni haberim oldu bi arkadaş sayesinde şimdi kendimi suçlu hissetim nedense şimdiye kadar araştırıp vermediğim için. Acemilik basa bela 😂
FeriDeniz Brhnnsrn olsun yine de çok geç kalmamışsınız. Sağlık ocağında veriyorlardı aslında ama unutulmuş demek ki.
ilknurryasa Brhnnsrn doğduğundan itibaren doktorumuz günde ağzına damlatarak 3 damla kullanmamızı söyledi sizde daha fazla geç kalmadan başlayın