Damdenal Kizlar bebegim 10 aylik, gogsumun basini isirmayi cok seviyor iki disli canavar ❤ disini geçirmiş icine cok sizliyor emzirmekten kacinir oldum isiracak diye bide tutup cekistiriyor. Onerebileceginiz surebilecem bisey varmidir
tenceretavakuskana Damdenal lansınoh surebılırsınız veya yumusatsın dıye zeytınyagı o ısırmaları bıtmeden hıcbırı kalıcı olmuyo ama 🙇🏻♀️
Hep_mi_uykusuz Damdenal Okurken istemsizce guldum 🤦♀️cunku ayni durumdayiz emziririken hatim indiricem nerdeyse isirmaisn diye okumaktan😂Valla bnde dusundum biseyler suremyi ama emmeyi birakir dye yaomadim.Benimki dişsizken bile ara sira damaklariyla isiriyodu simdi 4 disi var gogsumun her yeri dis isi.Ben soyle bisey denedim kizim normalde hic emzik almadi almaz eline verdim onu isirdi isirdi sonra azaldi beni isirmasi simdi tek tuk isiriyor sende dene bence
Damdenal Hep_mi_uykusuz Hep_mi_uykusuz ya aynen, ben emzirmeye cekindikce sutumde azalma olur diye korkuyorum da. Benim kiz emzik kullanıyor onuda disliyor ya, beni isirdiginda kızıyorum o da bana kiziyor isirma baslar baslamaz meme ortadan kayboluyor. Kazak ustu saldirisa geciyor 😂