Toprakaren Kizlar bebeğimin arada altını açtığında bacağına elimle ellediginda cildi pütürlü gibi geliyor acaba cildi kuru falan mi başka biseyden kaynak li olabilirmi korkulan bisey yoktur umarım
Teemo07 Toprakaren yenidoganken vardı ki hala biraz var bacagında o zaman doktor egzama olabilir nemli tut dedi. Şuan la roche posay kullanıyorum atopik dermatit için olan.. Memnunum.
Enneeeee Toprakaren atopik ciltler için nemlendirici kremler var onlardan kullanın,cilt kuruluğu benim kizimdda var.incia kullanıyorum ben yüzde yüz doğal Bir Krem demişti eczacimiz iyi geliyor bize
Toprakaren Ask35tego soğuk olacağını sanmam ev hamam gibi birde külotlu çorap giydiriyorum heryer hep sıcak olur
Busemertt Toprakaren evet nemlendirici kullanıyordum ama pek etki etmemişti doktora tekrar sordum sebamed kullanıyordum ben şampuan vs onu değiştirmemi mustela almamı söyledi sipariş ettim bekliyorum ben de henüz geçmiş değil pütürlük
Enneeeee Toprakaren bize doktor şampuanın kremden daha önemli olduğunu söyledi mutlaka oda atopik ciltlere Uygun olsun ve sabun lif kullanma demişti. Buarada eczanede çalışıyorsanız bilirsiniz incia gerçekten 💯 doğal içerikli mi