Shka41 Merhaba kizim bir kac gune besinci ayini dolduruyor gece uyanmalari cok gogsumu eskisi kdr uzun emmiyor ya da bana oyle geliyor birde sutum olsa da sanki yetmiyormus gibi acaba ek gida belirtisi mi bunlar 6.ayi bekleyecegim onermiyorlar erken ama erken baslayanlar var mi
tugbahy6 Shka41 4 ayda bile başlayan var hiç bir şey olmaz tadım yapacaksın zaten yoğurt ile başlayabilirsin ve yulaf unu yulaf ezmesi al ama yine sık sık emzir
aleyyy Shka41 doktorunuz ne diyor bu konuda bi ona danışın isterseniz. Ben 5.5 aylıkken tadımlara başlamıştım ayına göre verebilecek şeyleri tattırıyordum sadece çok az bir şekilde 6 aylık olduğu gibi başladım
Hande-ege Shka41 bende dr önerisi ile 5. Ayda başladım hatta 5+7 de başladım az daha geçsin diye doktorumuz 5.ay başla demişti.yoğurt balkabağı kabak verdim 3 er gün kuralıyla 2 sebze daha verip bi iki meyve tadımı yaptırmayı düşünüyorum inşallah
Shka41 aleyyy 5.5 aylikken baslycaz demisti biz de gaz sorunu vardi bbgim gazli bi bebek bu aya kdr hep damla surup kullandik bagirsak sistemi oturmadan biraz temkinliyim evet kasik kasik yemycek ama yine de korkuyorum insallah iyi olur
Eylul-1 Bizde bi kaç gün sonra 5 aylık olucaz dayanamıyorum ben yani biz yemek yerken yemeği ağzıma gidişine kadar takip ediyor tattırıyorum bazen muz,nar mevsimlik meyvelerden biraz biraz tadına baktırıyorum bugun patates haşlaması tadına baktırdım beğenmedi 😂 arada havuç haşlıyorum yiyor minik minik alıştırıyorum işte
ayseasel1 5 ay 18 günlük bebegim ve 5 gün önce başladık patatesle :) 3 dr. A gidiyorum 3 ü de başla dedi. 3 gün kuraliyla patates, havuç, bal kabağı, kabak , pirinç lapasi yulaf diye devam edeceğiz bakalim. Dr. Yönlendirmesi önemli:)