PoyrazinAnnesi26 Bebeğim 6 ay 20 günlük sünnet olucak devlet Hastanesi’nde sünnet yaptıranlar varmi nasıl geçti ? Neler lazım oldu o an ve bebeğiniz ne kadar sürede iyileşti beni neler bekliyor ?
aysecbnoglu PoyrazinAnnesi26 benimkide 7 aylık ben devlet hastanelerini aradığımda virüsten dolayı yapamayız demişlerdi 3 aylıkken özele yaptırdım şuan yapıyorlar mı bilmiyorum kuzum.
Fahriyeates PoyrazinAnnesi26 3 ay önce yaptırdik canım yaptılar arastr doktoru hemen yaptır 1 yaşından sonra zulüm çocuk hatırlıyor psikolojik olarak travma yaşıyor oğlum çok zor atlattı
istanbullugelin34 PoyrazinAnnesi26 ben götürmüstüm özele önermiyoruz dedi doktor genel anesteziyle yapiliyo dedi en erken 1 bucuk yasinda falan dedei 😏
PoyrazinAnnesi26 aysecbnoglu evet yapicakti gün verdi doktor hatta ,ne kadar sürede iyileşti çok agladimi
aysecbnoglu PoyrazinAnnesi26 ilk 1 saat çok ağladı akşam 8de yaptırmıştım sonra çok bi sıkıntısı olmadı gece emmeye kalktı sadece ama 2-3 gün ufak tefek mızılamaları oluyor.
Fahriyeates PoyrazinAnnesi26 heyecan korku mutluluk hüzün hepsi bı arada yaşanıyor insan aklına bin türlü şey getiriyor eşimle tek başımıza gittik hastaneden çıkarken bayıldım aşırı stres yapma aksine mutlu huzurlu ol bebeğini sar sarmala sabahlara kadar uyumamazlik ve sünnet videoları izleme