bakma-bana4 Arkadaşlar bugün sabah biontec 3. Aşımı oldum. Yalnız kolum taş gibi oldu kaldıramıyorum o kadar ağrıyor ki anlatamam . 🥺 1-2 vuruldugumda hiç bir şey olmamisti ağrı sızı yoktu . Acaba bu normal mi ?
Defneninannesie bakma-bana4 dun vurulduk esımle 3. Doz yanı dun gece sabaha kadar tır tır tıtredım bugun kolum kalkmadı ve butum gun bacaklarım sırtım cok agrıdı eklemlerim koptu resmen uyur uyanık yattım . Sonra bu aksam parol ıcmek geldi aklıma ıctım dus aldım kendıme geldım . 1 ve 2 bendede hıc busey olmamıstı kolum agrıdı gecti ama 3 doz fena etkıledı
Adiyokkitabin bakma-bana4 canim 2 gun once annemde oldu. Kadin yataklara dustu atesi cikti bohazi felan agriyordu ama gecti. Biontech asisinin yan etkisi var biraz
bakma-bana4 Defneninannesie inan bende sadece kolum taş gibi oldu çok ağrıyor başka bir şikayetim yok çok şükür
Sevinc24 Defneninannesie arasının az olması da etkiliyor ilk aşıda hiç bişey olmamıştı ikinci kısa süre sonra vuruldum çok etkiledi titremiştim vücudum da antikor çöktü diye düşünüyorum
Defneninannesie bakma-bana4 ınsallah olmaz canım .Cok kotu bı gundu kızımda oynamak ıstıyor 20 aylık oyuncakları doktum kuzum oyuna dalmıs bende uyuya kalmısım oda gelmıs yanıma yatmıs sonra kendımden gectım resmen ama dedımkı asıda boyleysem covıt olsam ne olurdum acaba 🙄esım oldu agır gecırdoçı kızımla bıze bulasmamıstı o yuzden ası karsıtı degılm
Mlkhrn bakma-bana4 buz koyun. Bebek yağı ile de fazla bastırmadan masaj yapabilirsiniz sertliğinin gitmesi için. Buz ağrıyı kesiyor