26082014 1 ay 3 günlük oğlum var gazımız Yok ama hiç durmuyo hep ağlıyo uyumuyo 2 emiyo ağlıyo bişe olmş gibi sonra biraz sakinleştiriyorum yeniden emiyo ama sonra gene ağlıyo sebepsiz doktora götürdük herşeyi temiz çıktı artk dayanamıyorum napcam bilmiyorm çok Yorgun ve halsizim
Karakiz 26082014 bnm oglumda oyleydi gitmedigim dr kalmadi hepsi iyi dedi bebek bu dedi labatuvar sinuclari temiz cikti ewe geliyoz ayni cisini yaparkn agliyo bezinde seffaf seyler gordm tekrar dr gittik ultrasyon istedik hep kan idrar temiz cikiyo dedim ndn bole dite bobrek tasi cikti ondn sancisi oluyomus minigim 4 ay surekli agladi uyumadi 4 aylik olunca ilaca basladk sukur eskisi gibi aglamiyo tas dusuruyo uykusu duzene girdi birazda olsa rahatladi yawrum
ozlem_3458 26082014 canım bence dönemselde olabilir benim bebeğimde 1 ay 10 günlük ve günü gününü tutmuyor bir gün sakin uyuyor çogu zamanda gece gündüz hep aglıyor uyumuyor uykuya dalamıyor kızıp emmiyor bende bitik haldeyim ama geçecek diye motive olmaya çalışıyorum büyüdükce düzene girerler inş.
Bluepearl 26082014 gazımız yok demişsiniz ama benim oğlum da aynıydı.Onun gazı vardı...Emerdi,gaz olurdu...Gaz olunca kendini rahatlatmak için yine emerdi...Doktoru da teyit etmişti bunu.Kısır döngü diyelim buna yani
Suzitosuzi 26082014 atak döneminde annesi Harika Haftalar okumanı tavsiye ederim bu kısa sürecek dayan
26082014 Karakiz yaa çok geçmiş olsn ben öle bişede görmedim bezinde faln hep bi ağlama çabası içinde hiç birşey yapamıyorum doktor fitil verdi huzursuzluğu için ama hiç bir faydası Yok fitilin
Karakiz 26082014 saol cnm kucuk saten kristal gibi bende 3 aya kadar 10 gunde bi fitil verirdm fauda etmedi dediginiz gibi artk bitmistm gucum kalmamisti okula giden oglumda var onlada ilgileniydm hic susmazti 4 aya kadar bayramdada tas dusurdu 3 gun agladi elimdn bisede gelmuyo oturup agluyrm cok sukur diyrm beterin beteri var bi ultrasyon isteyin doktorunuzdn bi sikayeti vardir cnm 6 aylik oldk tas dusurdugu zmn agliyo onun disinda bebegim varmi yokmu bilmiyrm uykusu duzene girdi kendi kendine uyur kolay kolay aglamz biraz kilo alimi yawas
Karakiz 26082014 allah yardimcin olsn sizinkide zor allah kolaylik versn 6 aya kadar yipraniyosn ilk oglumda 1 sene uyumadin artk haplarla uyuyodm o dereceydi yeme icme yoktu bitmistim rabbim yavrularimiza sifa versn
SibelMom Çay kahve hiç içme,her gün bir iki kase yoğurt ye.Belki etkili olur.Bir de tüm vücudunu soy parmak aralarına koltuk altına tüm kıvrımlara bak.Bir şey var mı diye.Her akşam banyo yaptır.vücuduna az yağ ile masaj yap özellikle ayaklarına bebeğin.
26082014 SibelMom çay içiyorum bak içmem daha her gün banyo yaptırıp yağlıyorm her yerine de bakıyorm bir şey varmı die
26082014 Bluepearl Doktorumuz gazı Yok dedi zaten ilk doğduğunda gaz ilacı yazmıştı kullanıyordum öle sık sık emen bi bebek değil zaten mesela balkonda hiç ağlamadan emiyor avmde de öle ve dışardada öle