eoozkoc1 2 aylık bebeğim çok öksürüyor ne yapmayalım doktora götürmeye de korkuyorum ama ilaç kullanmadan geçmeyecek gibi 😓 ilaç zarar verir mi bebeğime
elmaliturtam eoozkoc1 doktora götürmemekten korkun bence Ya bronşite çevirse basit bir soğuk algınlığı ilaç ne yapacak ki bebeğinize.
Feride10 eoozkoc1 bence ilaç bebeğinize zarar vermez iyileştirir. Bebeğiniz daha çok küçük ilerlemeden doktora gitmenizde fayda var. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin 🙏
ilkbahar eoozkoc1 doktora götürün boğazına bakar sırtını felan dinler 🥺 vereceği ilaçlar ayına ve kilosuna uygun olur endişe etmeyin🥺🙆♀️ geçmiş olsun
susunbebekuyuyo eoozkoc1 doktorun vereceği ilaçtan korkup burada ki tavsiyelere kulak asmayın bence çok küçük ve şuan çok ciddi bir salgın var
Wolverine eoozkoc1 ilaçlar tedavi için varlar zarar verecek ilacı zaten vermez doktor. Bence doktora gidin, en iyi yolu size onlar gösterir. Çok minik bebeğin yemek içmek de oneremez kimse. Çok geçmiş olsun
bensukus19 eoozkoc1 bebeklerde yaygın rsv virüsü var Allah korusun o olabilir tedavi olmazsa hastane yatisi olabiliyor komşuzun başına geldi ihmal etme gotue hemen hastaneye bence
elifizm eoozkoc1 doktordan neden korkuyorsunuz sevgili hanımefendicim burada bizler daha tehlikeliyiz ya yanlış birşey söylersek bebeklerde önemlidir üst solunum yolları lütfen götürün yarın
Sevvalboke eoozkoc1 doktora götür mutlaka ağır bronsit olursa hastaneye yatar bir ilaçtan kaçayım derken bir sürü iğneye maruz kalır
Sssbbbb eoozkoc1 İlaç vermez büyük ihtimalle calpol ve bronşları kapalı ise hava verir. Tüm doktorların lafı aynı küçük bebeklere ilaç veremiyoruz
Melek20211 Sssbbbb aynen öyle benim kızım 4 aylık büyük insan gibi öksürüyor ciğerler temiz diyor ilaç vermiyor yolluyor
meleklerim22 Doktora götürün Benim bebeğim de 2 aylıkken çokk öksürük oluyordu geçer sandım geçmedı Bronşit oldu İğneler ile iyileşti.
G01N Benim bebeğim daha 40gunlukk olamamıştı öksurdu hemen gittik malsf kötü günler geçti ama ilaç verdi hemen iyi olmuştu
Elfydr eoozkoc1 cok büyük hata yapıyorsunuz . Doktordan neden korkuyorsunuz ki ? Ya ciğerlerine indiyse ya bronşit olursa. Acil doktora gidin.
papatyaannee eoozkoc1 neden doktora götürmeye korkuyorsunuz çaresi ilaç tabiki bence asla ihmal etmeyin hatta şu an götürün
Annesiningozdesi 7 aylik bebegim geçen hafta çok öksürüyordu doktora gittim ciğerlerinde bir sıkıntı olmadığı için ilaç vermedi.1 yaş altına önermiyoruz doktorlarda hemen ilaç yazmiyorlar