Prensesannisi Kızım 7 ay 19 günlük sürünmüyo bile kızlar kafayı yicem acaba bir problemi mi var yani sürekli oturmak istiyor yüz üstü koyuyorum çok kısa sürede ağlıyor ayaklarının üzerne bastırıyorum destek vererek basmak istemiyor :(
Tomris4646 Prensesannisi canım çok normal her bebek farklıdır kimseyle kıyaslama benim de oğlum sürünmeyi de emeklemeyi de yürümeyi de çok geç yaptı ama maşallah yaptı
Emiryigit Gayt norml oglum 1 3 aylk hic surnmedi yasina yakin adim atmaya basladi suan gayt rahat yuruyor
Prensesannisi Emiryigit ya gerçekten üzülüyorum etrafımda her tanıdığım bebek bunları yapınca kendimi sorgularken buluyorum kendimi acaba ben mi bir yerde hata yaptım diye
Prensesannisi Tomris4646 kıyaslamayı asla istemem canım ama insan etrafında görünce ister istemez aklına takılıyor inşaallah yürür benim bebeğimde
Emiryigit Prensesannisi Asla uzulmeyin elbet vakti vardr biz ne kadr zorlasakta yigenim bebegimden 20 gun buyuk herseyi onden gidiyo illaki kiyaslama yapiyo insanlar
Patika Surunme emekleme bir gelişim basamağı değil rahat olun ben de kafaya takmıştım çok iki fizyoterapiste göturdum 9 aylık yeni sürünüyor evde kendiniz egzersiz yaptırın teşvik edin emekleme pozisyonun da tutun bacaklarına masaj yapıp güçlendirin