Babyluna Kızlar bebeğim 3.800 doğdu sabahı 100 gram şiş gitmişti 3.690 doğum kilosu olark kabul edildi 51 cm di boyu 38+4 te sezaryen ile doğdu ama hep kafama takılmıştır görüntüsü 2 kilo gibiydi hala herkes çok zayıf bulur sizce neden
Yelda35 Babyluna herkesin dediğimi önemli doktorunuzun dediği mi? Herkes çocuğunuza gözle bakıp karar verir doktor ölçümle, Ayşe ne dedi Fatma ne dedi takmayın lütfen
BirAlparslanAnnesi Babyluna bende 38 haftada doğum yaptım oğlum 51 cm 4 kilo doğdu ama asla 4 kilo gibi değildi bizde hala şaşıyoruz 😂 kız kardeşim yenidoğan hemşiresi ondaki 4 kilo bebekleri görürdüm maşallahları vardı benimki hiç okadarlık değiş gibiysş😂😂sanırım boylarından kaynaklıda olabilir
Kurtlarkuslaralemi Babyluna nedeni hic birsey tabiki gözünüze oyle gelmiştir. Benim oğlum 4400 doğdu 1 Gun sonra 4300 oldu gören herkes 2 aylik bebek deyip duruyordu ama bana hiç öyle gelmiykrdu yani normaldi benim gözümde.
Babyluna Kurtlarkuslaralemi şöyle ben içerdeyken bebeği çıkarıp ameliyathane kapısında bizimkiler foto çekmiş aşırı iri sonra söndü ama kilosu gitmedi