Alininannnesii 2 ay 9 günlük bebeğim uykusuyla arası çok iyiydi ama son bir haftadır gram uyumuyor ne gece ne gündüz on dk maksimum uyuyor geri açıyor gözleri var mı tavsiyesi olan napmam gerekiyor
Paradiseeeee Alininannnesii akışına bırak sıkıntı stres yapma rahat ol düzene girer tekrar merak etme hepimiz o zamandan geçtik benimkide öyleydi her ay bi huy değiştiriyorlar
Elevka_96 Alininannnesii bende aynı dertten muzdaribim 2 aylık olacağız neredeyse son 1 haftadır uyku yok uyumuyor önceden ben uzanırdır onuda yatırırdım yanımda şimdi salla piş piş kundak ne yaptıysa olmadı. Bence gaz kaynaklı çünkü kucağımda karnından ses geliyor sürekli.
Paradiseeeee Alininannnesii elbette cin gibiydi gündüz 12 den gece 12 kadar hiç uyumadı stres yapmadım ayakta durucak degil ya elbet uyucak dedim ve uyudu
Alininannnesii Elevka_96 gaz damlası vs kullanıyormusunuz bana sam simplex ve biogaia damlalar iyi gelmişti doktorunuza danışıp verebilirsiniz bide sıcak su torbası mutlaka koyun sıcak tutun karnını ayaklarını özellikle biz öyle atlattık