Eminim bi çoğunuz bunu yasadi nasıl baş etti yada edemedi sonucları ne oldu?
5 yaşında bi kızım var aslinda 2. pekde dusunmuyoduk cunku kizim zor bi bebekti tam hersey rayına oturdu rahatladık derken 2. yapmaya karar verdik bi bebek kokusu özledik galiba kızım uyumlu istahlı mutlu etmesi cok kolay bi cocuktu kardesi 4 aylik onu cok seviyo biliyorum yetiskin biri gibi seviyo zarar verme falan asla yok ama okulun etkisimi yaşının mi kardesinin mi bilemiyorum bi gün yedigini bi kac zaman sonra ben bunu sevmem diyip yemiyo, saçma sapan seylere sızlanıyo ağlamakli konusuyo ( laf arasinda okuldaki arkadaslarindan bahsedip su kizi sevmiyorum kapagi dusuyo agliyo diye anlatiyo ama aynilarini evde yapiyo ) devamli kardesini opmek kucaklayip kaldirmak falan istiyo babannesi yakin oldugu biri kardesini severken oda sevmek istiyo darliyo kısaca biseyi yapmamasini istedigimde umursamiyo duymamazlıktan geliyo kısacası küçük bi ergen oldu bazen cok bunaliyorum katlanamiyorum davranislarina ama üzüldugünde bende ondan daha cok uzuluyorum sucluluk duyuyorum napicam bilmiyorum 🤷🏻♀️