Beybiberen Kızlar rotarix alışısını yaptıran varmı? Eczaneden eşim aldı doktor tavsiyesiyle.buzdolabında bekletin demişler.peki bu aşı kaç saat önceden çıkarılması lazım sonuç olarak soğuk soğuk çocuğa yapılmaz sanırım.bilgisi olan varsa paylaşabilir mi🙏
Bssrr Beybiberen biz doktorda yaptırdık hemşire getirdi hemende oldu . Önceden çıkardıklarını zannetmiyorum
Denizmila01 Beybiberen normalde asiyi erkenden vermiyorlar aşının olacağı gün alıp gelin demişlerdi bize bizde öyle yaptık 🙏🏼
seldaselda28 Beybiberen sakin sicaga falan koymayin isinsin diye.Kac gun sonra olacak asiyi.Canli asi oldugu icin soguk olmasi lazim gotururken buz kalibini yanindan ayirmayin birlesik goturun.Dolabin yumurtalik bolumunde tutun isi da sabit kalsin icinde yaziyor zTen kac derecede saklanmasi gerektigi.
Beybiberen Bssrr yani bebeşimizin biraz boğazında kızarıklık var öksürük yapıyor üşütmüş biraz. Ama doktor biranönce yaptırın dedi. Acaba dedim soğuk verilirse daha da kötü olmasın boğazı çocuğun
Hcrakin Ben yaptırdım medikalpark hastanesinde.Ancak bize denmedi alın gelin diye.hastanede vardı hemen vurdular.yalnız aşıdan sonra biraz huzursuz oluyor bebiş bilginiz olsun.mümkünse sağlık ocağında değil hastanede vurdurun.geçmiş olsun🥰
Beybiberen Hcrakin yani doktorumuz birşey demedi bize. Sağlıkocağına sormuştum yaparız dediler.birde devlet hastanesine gittim ben o yüzden eczaneden aldım.
Bssrr Beybiberen havalarda çok sıcak zaten siz doktora götürene kadar ısınır bile. Siz en iyisi doktora bi sorun
Beybiberen Bssrr en iyisi eczaneyi arayıp sormak kullanma talimatını da okudum ama pek bişey yazmıyor.
Beybiberen Denizmila01 maalesef eşim pimpirikli olduğu için hemen gidip aldı eczadan.bakalım inşallah yanlış bişey yapmayız
Beybiberen Ftmsnny evet buz kalıbınla verdiler bizede.ama bebeğimin biraz boğazında kızarıklık var öksürüyor. O yüzden endişem soğuk mu yapılır bu aşı çocuğun boğazına dokunmasın
Ftmsnny Beybiberen aşının boğazla bir ilgisi yok ki sadece soğuk algınlığı geçiriyorsa bağışıklığı düşüktür o yüzden birkaç gün sonrada yaptırabilirsiniz ama yine sorun doktora. Bizde şuan üst solunum yolları hasta doktorumuz yazdığım gibi söyleyip olmamız gereken menenjit aşısını birkaç gün erteledi mesela
Ftmsnny Beybiberen birde tavsiyem aşıyı vurulacak olduğunuz gün alın bazen eczane de olmayabilir birkaç gün önceden sipariş edersin evde bekletmek çok mantıklı gelmiyor bana