mry0909 Kızlar beyaz eşya alıp mağaza da bekleten var mı? Biz eşimin ailesiyle bir aradayız ev alma planlarımız var. Ev alınana kadar beyaz eşya alıp taksit kapatmayi düşündük.. birde almışken iyi bişey alalim dedik..hangi marka model kullanıyorsunuz memnun musunuz?
Deletedmom0099 mry0909 çamaşır makinası bosch aldım marttan ekime kadar mağazad bekledi. daha da beklerdi sanırım arayan soran olmadı çünkü kurutma, ocak, buzdolabı arçelik ama bundan sonra boschtan şaşmam arçelikten memnun değilim
kubra2608 mry0909 Bosch hepsi benimki.Bizde aldık dükkanda beklettik borcunu ödedik düğün zamanı aradık getirdiler
mry0909 Deletedmom0099 hangi modeli kac kg.. .abizimde şuan imkanımız var bizde almışken Bosch alalım diyoruz. Eve çıkılacagi zaman alamayız ekstra bir sürü masraf çıkacağı için daha ekonomik bişey tercih ederiz büyük ihtimalle.
mry0909 kubra2608 süper olur valla bizimde ev ne zaman bulunur tasiniriz belli değil imkanımız varken alalım dursun istiyoruz
girlandboyandmumy_ mry0909 niye daha önce almadınız Keşke alsaydınız bugün halı için çok mağaza gezdim beyaz eşya da satan vardı beyaz eşya fiyatları uçmuş 🥴 Samsung kullanıyorum çok memnunum ama şuan fiyatlarını gördükçe en uygunu hangisi ise onu alın bence
mry0909 girlandboyandmumy_ iki ay önce bile Beko da bize 11 bin dediler birde en uygun paketlerine baktık şimdi ne kadar olursa 🙄 ama işte şuan eşimin maaşı boş yere gidecek en azından iyi bişey olsun onu ödesin.
eylulmin Tr6615 bosch’un ucuz muadili gibi bir şey zaten Profilo. Bosch’un buzdolap firmasında çalışan bi tanıdığım vardı. Benim buzdolabım için ömürlük bir buzdolabı demişti. Gerçi biraz şans işi ama ben çok memnunum beyaz eşyalarımdan.
Deletedmom0099 mry0909 kesinlikle cok mantıklı hemde suan daha uygun olucak muhtemelen ilerye göre serie 4 bendeki 9 kg cok memnun kaldım güzel yıkıyor
Tr6615 eylulmin Bende çok memnunum 🤗 komşum, başka marka beyaz eşya aldı ama gel gör hep paslanmış güzle ve temiz kullanmakta önemli.
mry0909 eylulmin annemde ikinci el Profilo çamaşır makinası aldı çok memnun. Biz üstüne iki bulaşık makinası değiştirdik kayinvalidemde
mry0909 Bozzzzy Vestel kesin almam kendi babam hep ondan aldı resmen taktiydi hepsinde bir sıkıntı çıktı
mry0909 haziranin25i kira düşünürken hep Beko baktık. Öyle olsaydi kesik Beko alırdım zaten. Eğer şimdi de eşim almaktan vazgeçerse düşünürüm bekoyu