Plasentes 3 gündür kullanıyorum bebeğimin uykusunu kaçırdı sanki uykuya dalamıyor gözlerini kaşıyor kıpkırmızı oluyor kullanıp memnun kalan varmı
elifsrbs Plasentes bende kullandım gaz konusunda hemen etkisini gösterdi. Uykuya dalma konusunda etki ettiğini sanmıyorum bebeğiniz atak döneminde olabilir bi ara biz de uykuya dalmakta zorluk çekiyorduk çünkü 😕
Bisaniye Plasentes 3 ay kullandık ama öyle bir sorun yaşamadık hiç. Aksine rahatlattığı için daha güzel uyumuştu
Mehmetinannesi Ben kullandım en etkili oydu bizde. Sap simplex kullandim sizn dedgnz gbi oldu bıraktığım gun uyudu
Gamsindef Ben kullanmaya basladım uyumayan bebeğim mışıl mışıl uyudu farklı bir derdi vardır etkılı bır damla cünkü
Plasentes Gamsindef 3 ay kullanalım sonra alerji testi yaptıralım dedi doktorumuz oyüzden sordum bizim gürültülü ve mukuslu kaka ve kakada koku vardı sizin şikayetiniz neydi kusura bakmayın biraz fazla soru sordum
Gamsindef Plasentes yok canım soru sormak için yazıyoruz birbirimize buranon amacı bu benım sütüm yağlı olduğu için bebeğim kabızdı anne sütünü sindiremıyodı zaten üstünde laktoz enzimi yazar o damlanın süttekı laktozu bebek sindirsin dıye verdı bana 😊
Plasentes Bisaniyeemzirmeden önce 5 damla veriyorum emdikten sonra aglayarak çok fazla gaz çıkartıyor çok huzursuz