aysegulsuerdem Sevgili annelerim sma iyi geceler maması almayı düşünüyorum kullanan annelerimden bir kaç bilgi vermelerini istiyorum. Bebeğim 12 aylık olacak gece uykularını nasıl etkiledi? Gaz yaptı mı?
Babyisot aysegulsuerdem Bizde uyku için farketmedi (bebeğim 4 aylık bizim uyku ondan da farketmemis olabilir )gaz yapmadı kıvamı bir tık daha yoğun gözlemlediğim suda optipro gibi iyi cozunmuyor sanki. Şahsen ben bir daha almayı düşünmüyorum ama bebekten bebeğe de değişebilir o yüzden net konuşmak istemem
Seymacr aysegulsuerdem 8 aylığız 3 aydır kullanıyorum bebek uyanacaksa uyanıyor mama falan hikaye. Biz gece 6374858 kez uyanıyoruz mesela. Belki atak diş etkiler ama bayadır kullanıyorum bizde optiprodan bi farkı olmadı
surass İyi geceler mamasının optipro mamadan farkı nedir? Eşim yanlışlıkla ondan almış hala kullanmadım içeriğini bilmediğim için 🤷🏻♀️
Svsrms Ben bir dönem kullandım. İçeriğinde bazı şeyler yüksekti diye hatırlıyorum. Ama bebeğe farklı bir etkisi yok. Bı de benim bebeğim tadını begenmemisti daha yoğun kıvamlı