tutkuuuu Mama sandalyesi olarak hangi markayı kullanıyorsunuzzz ?🙄 Moje diye bi marka gördüm ama hiç bilmiyorum kullanan varsa yardımcı olabilir mi 😇
Yazelemine tutkuuuu bende mama sandalyesi bakıyorum bir diyorum düz beyazlardan alayım bir diyorum hem masa sandalye hem mama sandalyesi olanından mi alsam kararsız kaldım
Haticec tutkuuuu valla ebebekden aldim baby plus ikea muadili gibi cok memnunum hem fiyati uygun hemde kaliteli benim icin en önemlisi ayaklari metal olmasidir
tutkuuuu Yazelemine papatyaannee https://www.hepsiburada.com/moje-mama-sandalyesi-kilifli-set-p-HBV00000F23H5?magaza=poky+bebe&url_src=ios-product-detail Buna bir de siz bakın bakalım ne düşünceksiniz
tutkuuuu Yazelemine ben de bir diyorum çok iyi bişey olmasına gerek yok bir de leylek gibi sallananlardan olmasın istiyorum ne alcam bilmiyorum indirimler varken bakmak da istiyorum
Saziyersin tutkuuuu daha bugun geldi kargom kurdum 5 bucuk aylik oğlum oralarda oturdu sağlam duruyor ayaklari metal kullanışlı minderi falan güzel masa sandalye olarak kullanımı için tercih ettim
tutkuuuu Yazelemine hadi canım 😂😂 ben de beğendim sadece markayı hiç bilmediğim için tereddüt ediyorum
Yazelemine tutkuuuu vallahi gözle görmeyince tereddüt ediyoruz hani bir kıyafet bir biberon değil kk parcasi eksik çıkabilir kırık olabilir 🤣
tutkuuuu Yazelemine karartcaz gözümüzü alcaz artık yapcak bişey yok iade ederiz en kötü ihtimalle ama böyle alışveriş sitelerinden satıcıya da ulaşılıyo ya içimizi ferah tutalım 😁
kubr_pak tutkuuuu Baya sağlam, ebebekte çalışan kişi de İngiliz markası bende oğluma kullanıyorum dedi 1 hafta olucak memnunuz kızımda severek oturuyor